Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Huszonéves budapesti fiatalok!...

Huszonéves budapesti fiatalok! Lenne kedvetek barátkozni?

Figyelt kérdés
Én 25 éves lány vagyok 😀 Olyan embereket keresek, akiknek lenne kedve kimozdulni és programokat csinálni. Van itt más is, akinek annyira nincs jelenleg társasága, hogy benne lenne ilyesféle ismerkedésben? 😊
2022. jan. 8. 05:43
 1/9 anonim válasza:

Ne kedvetlenedj el kedves kérdező, ha nem lenne mostanában jelentkező! (Valószínűleg nagyon sokan vizsgáznak. Január állítólag a felmérők, szigorlatok időszaka is.)

Talán február hónapban nagyobb sikerrel jársz, ami a tanulmányi pihenősebb időszakot jelenti. Esetleg tavasszal már nagyobb kedvvel mozdulnak ki sokan. Esetleg közös sport, stb. stb.

Ui: egy kicsit régi önmagamat is "felismertem" a kérdésben. Ha egyedüli gyermeke vagy a szüleidnek, nagyon meg tudlak érteni. Rossz érzés tud lenni az ingerszegény környezet, a társaság hiány.

2022. jan. 8. 08:15
 2/9 anonim válasza:
Szia engem abszolút érdekelne 25F irj ha gondolod :)
2022. jan. 8. 08:50
 3/9 anonim válasza:
Jó lenne, viszont amikor kiírtad a kérdést, én alszom. Nappali életet élek, ezért a kommunikáció és a találkozás is nappal zajlana. Már csak azért is, mert az agglomerációban élek, ahova nincs busz fél 12 után. Ha így is rendben van, szívesen megismernélek.
2022. jan. 8. 10:42
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem is írhatsz, ha gondolod, én 22/L vagyok. (Most mondjuk a vizsgaidőszak sűrűjében vagyok, így nem nagyon van időm :(.)

2022. jan. 8. 14:33
 5/9 anonim válasza:
Inkább kihagyom. Az ilyen ötletek mindig elhalnak a kérdező részéről, amikor képcserére kerül sor és ghostingolni kezd. Írd bele, hogy számít a külső...
2022. jan. 8. 15:54
 6/9 anonim válasza:
Én hétvégi program szeruségnek jelentkeznék, nem vagyok Pesti. De nagyon messze se vagyok. Érdekelne esetleg kirándulás, szval olyan program amihez nem feltételen kell közel lenni egymáshoz, ha esetleg ilyen is szóba jöhetne nálad.
2022. jan. 9. 14:05
 7/9 anonim válasza:

Szia :) engem érdekelne

24/F

2022. jan. 9. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Jelenleg én is a vizsgaidőszakom közepén tartok, szóval egyáltalán nem baj ha valaki nem ér rá aktuálisan 😀 Ezen az időszakon kívül én is leginkább nappali életét élek, szóval ez sem akadály. Írok nektek csak fogalmam sincs kinek írtam már, így ti is írjátok nyugodtan 😅 Kicsit szétszórt vagyok.

2022. jan. 9. 23:18
 9/9 anonim válasza:
Esetleg, ha gondolod írj nyugodtan. :)
2022. jan. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!