Huszonéves budapesti fiatalok! Lenne kedvetek barátkozni?
Ne kedvetlenedj el kedves kérdező, ha nem lenne mostanában jelentkező! (Valószínűleg nagyon sokan vizsgáznak. Január állítólag a felmérők, szigorlatok időszaka is.)
Talán február hónapban nagyobb sikerrel jársz, ami a tanulmányi pihenősebb időszakot jelenti. Esetleg tavasszal már nagyobb kedvvel mozdulnak ki sokan. Esetleg közös sport, stb. stb.
Ui: egy kicsit régi önmagamat is "felismertem" a kérdésben. Ha egyedüli gyermeke vagy a szüleidnek, nagyon meg tudlak érteni. Rossz érzés tud lenni az ingerszegény környezet, a társaság hiány.
Szia!
Nekem is írhatsz, ha gondolod, én 22/L vagyok. (Most mondjuk a vizsgaidőszak sűrűjében vagyok, így nem nagyon van időm :(.)
Szia :) engem érdekelne
24/F
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Jelenleg én is a vizsgaidőszakom közepén tartok, szóval egyáltalán nem baj ha valaki nem ér rá aktuálisan 😀 Ezen az időszakon kívül én is leginkább nappali életét élek, szóval ez sem akadály. Írok nektek csak fogalmam sincs kinek írtam már, így ti is írjátok nyugodtan 😅 Kicsit szétszórt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!