Szeretne valaki beszélgetni bármiről is?
Szerintem, a barátság mindig is kor függvénye lesz, mert nem túl valószínű, hogy 30-40 év korkülönbség ellenére barátság alakul ki. Ha nem írod ki a korodat, az jelentősen lecsökkenti annak az esélyét, hogy barátság jön létre közted és a jelentkező felek között.
Biztos van pár kivétel, de könnyebben megy a barátkozás, ha tudod, hogy a másik nem egy 50 éves pali, miközben te pl. 17 éves vagy.
Ez természetesen csak az én személyes véleményem, mert nálam már a 3-4 év korkülönbség is problémát okozhat. Én csak a saját korosztályommal tudok barátkozni, de biztosan vannak olyanok is, akik a szüleik vagy akár az unokáik korosztályában keresik a hozzájuk illő beszédpartnert.
Az, hogy milyen nemű a kérdező, tényleg sok esetben elhanyagolható, ha csak barátokat keres, de én azért szeretem, ha kiírják, és én is mindig kiírom a barátkereső kérdéseimben.
Mondtad, hogy szeretsz vitázni, ez is egy egész jó vitatéma. Érdekel, mi járhat egy olyan ember fejében, akinek a kor egyáltalán nem számít, de gondolom, ez csak személyiségtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!