Békés megyéből van itt aki szeretne ismerkedni?
Miért van olyan érzésem, hogy a kérdező az #5. és a #8. válaszolt jegyző miatt törölte magát?
Aki keveri a barátkozást a Tinderrel, majd letrollozza azt, aki törli magát, és beszól másoknak, nos gyanítom savanyú a szőlő.
9
Írtam neked 2x is hogy nem érdekel a téma, de te folyamatosan küldted nekem az üzeneteket, ezért is tiltottam mind a két accountodat, nem kérek a zaklatásból.
13! Most te ki vagy? Mert nem lehet már követni!
Én írtam itt egy válaszolónak, aki trollnak nevezte a kérdezőt és bevédtem, hogy nem az, csak szerintem valaki zaklatta őt, ezt a privátot be is másoltam ide. De én összesen három privátot küldtem ennek a válaszolónak, és csak egy felhasználóról, mert nincsen másik.
5, 7, 8, 13-as válaszoló vagyok.
Én nem zaklattam őt, annyit beszéltem vele amennyit neked (P nevű accountnak) írtam, ezután kaptam még pár privát üzenetet, hogy ne zaklassam a lányt, mert megleszek verve stb, természetesen azonnal tiltottam.
Ennyi elég is volta ebből az oldalból :D
17! Valószínű az van, hogy van valaki, az igazi zaklatója, aki rajtunk éli ki magát, és gyanítom miatta tűnt el, mert nem tudta megkülönböztetni, hogy melyik válasz kitől jön. De azért csóri kérdezőt nem kellett volna trollnak nevezni.
Eleve nem értem, ha egy csaj kiírja, hogy BARÁTSÁG, akkor miért ír rá valaki más szándékkal? Nekem például van barátnőm elég régóta, csak tényleg szimpatikusnak tűnt, akkor köszönjük meg a kedves igazi zaklatónak, hogy elbaltázta a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!