Idősebb korban is működik még a "leszünk" barátok kérdés?
Ha nem is így, kimondva, de megcselekedve biztosan.
Saját tapasztalat (40 körüliek vagyunk mindketten, hogy ez mennyire "idősebb kor", azt mindenki döntse el maga): összejöttünk, együtt voltunk pár hónapig, majd valahogy eltávolodtunk, és egyszer megbeszéltük, hogy vége, bár szerintem egyikünk sem úgy érezte/értette.
A mai napig ha valahol összefutunk, beszélgetünk, elnevetgélünk (vagy épp telefonon tartjuk a kapcsolatot), ha szükség van rá, segítünk egymásnak. Sosem mondtuk ki, hogy akkor mostantól legyünk barátok. Inkább csak nem tudunk, nem akarunk teljesen elszakadni egymástól. És jól is van ez így. Jó tudni a másikról, hogy mi van vele.
Persze ha bármelyikünknek összejönne egy kapcsolat, az lehet, hogy rossz hatással lenne erre a "barátságra"...
Valószínűleg igen.
Nekem az ellenkező neműekkel a "pár"-kapcsolatok működésképtelenek. A barátságok viszont időtállóbak és konfliktus mentesebbek.
De egyértelműsítenie kellene a kérdezőnek, hogy mire is gondolt.
Mert mivel nem párkapcsolatos kategóriában van, így szerintem nem szakítás utáni kérdésként gondolta.
Hanem barátkozás kezdeteként.
Vagy pedig igen rossz helyre írta ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!