Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volna kedve valakinek megnézni...

Volna kedve valakinek megnézni velem az új mátrix filmet? F

Figyelt kérdés

Igazából az van, hogy nem szeretnék egyedül beülni, szívesen megveszem a jegyed is, meg valami rágcsát a filmre, ha ez akadály lenne. Persze, ha független felnőttként Te is megengedheted magadnak, az még jobb.

Nem társat keresek, de azért szeretném, hogy fiatal nő legyél, aki nem kövér. És érdekeljen a film. Bocs azoktól, akiket kizártam, de nem érezném magam jól a társaságukban. És ez visszafelé is igaz valószínűleg.

Nem randi, nem kell utána kinosan együtt maradni, beszélgetni, ha nem akarsz.

Valamikor a két ünnep között, Budapesten.

2021. dec. 23. 09:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
#kínos
2021. dec. 23. 10:41
 2/16 anonim válasza:

-szeretném, hogy fiatal nő legyél, aki nem kövér

-szívesen megveszem a jegyed is, meg valami rágcsát a filmre, ha ez akadály lenne. Persze, ha független felnőttként Te is megengedheted magadnak, az még jobb

te aztán tudsz valamit

2021. dec. 23. 10:49
 3/16 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem leszel egyedül a moziban és a többiek meg fogják venni maguknak a csámcsognivalót.
2021. dec. 23. 10:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket amit a kérdésRŐL írtatok. Engedjétek meg, hogy mások a kérdésRE is válaszolhassanak anélkül, hogy megannyi hasonló vélemény-hozzászóláson át kelljen vergődniük. Avagy, ha nem tetszik, akkor görgess tovább, amíg olyan témát nem találsz, ami neked szól.
2021. dec. 23. 10:53
 5/16 anonim válasza:
Megnyugtatlak hogy nem lesz jelentkező:)
2021. dec. 23. 11:18
 6/16 anonim válasza:

:-DDD

2021. dec. 23. 12:36
 7/16 anonim válasza:
Nagyon gáz ez az egész megfogalmazás. Ne háborodj fel, hogy ez alapján következtetnek a személyiségedre.
2021. dec. 23. 13:32
 8/16 A kérdező kommentje:

Értem is, meg nem is. Ha valakinek nem tetszik, akkor nyugodtan tovább lehetne lapozni, megannyi kérdés van még a gyakorin, amik közül lehet, hogy van olyan, amire tudja a választ, vagy pl ismerkedés topicban valaki pont őt keresi. Ezzel szemben nem lapoz tovább, hanem veszi a fáradságot és ír rólam és a kérdésről. Én azért írtam ezt ki, mert a kérdésre szeretnék választ kapni. És ez az, amit igazán nem értek itt, hogy miért nem tudnak egyesek a kérdésre válaszolni. Vagy ha már nem tudnak, akkor miért érzik azt, hogy muszáj írniuk.

Azt a részét értem, hogy van akinek ez nem fér bele az erkölcsi normáiba. Sajnálom, de őszinte vagyok. Biztos vagyok benne, hogy nem érezném jól magam terebélyes emberek társaságában. Van aki a rövid hajúakat nem bírja, én ezt.

Na de, az első rész még mindig nem fér a fejembe, hogy miért KELL írnia, ha nem akar jönni, vagy csak kizártam a leírásommal?

Valamint azt sem értem, hogy miért baj, ha nyílt kártyákkal játszva, kereken leírom, hogy mi van?

2021. dec. 23. 15:27
 9/16 anonim válasza:
Hany éves vagy kerdezo?
2021. dec. 23. 18:54
 10/16 anonim válasza:
Nagyon gáz!
2021. dec. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!