Egy éjszakába nyúló beszélgetésben benne lennél?
Dinamikusan, kétoldalúan, humorosan, mindenre kiterjedően. Rég beszélgettem egy igazán jót, folyton csak a covid, a pénz és a munka a téma mindenhol a családban és ismeretségi körben, én meg már lábon kihordtam emiatt több stroke-ot (szimbolikusan). Az "egy hullámhosszon vagyunk" is régen vágyott érzés. Bárhol próbálna az ember manapság beszélgetni, barátkozni, vagy párt keresni, elhajtják, mint a magzatot, de ha társalgás is keveredik véletlenül belőle, én érzem magam kellemetlenül, hogy érdeklődni merek, de hogy visszakérdezés sosincs, az tutifix.
Női beszélgetőpartnert keresek, mondjuk a 20-30 közötti korosztályból, mert velük szeretném fejleszteni a kommunikációs képességeim, ha meg esetleg lenne egy plusz szimpátia, akkor egy férfinak valahogy nehezebben tudnám mondani, hogy "Béla, akkor összedörzsöljük a makkunkat?!", egy nőnél jobban veszi ki magát (remélhetőleg Őt meg nem Bélának fogják hívni...) :D
30F
Te nem éjszakába nyúló beszélgetést és eszmecserét akarsz, hanem egy nőt akibe belelógathatod a pöcsödet.
Ha nem így lenne, akkor mindegy lenne a partner neme. Ha nem mindegy, akkor meg nem beszélgetni akarsz. Szerinted ennyire ostobák a nők? 😀
#1 Szerintem itt inkább az jön le, hogy Te nem tudtad az irományom értelmezni, idézek:
"ha meg ESETLEG LENNE EGY PLUSZ SZIMPÁTIA, akkor egy férfinak valahogy nehezebben tudnám mondani, hogy "Béla, akkor összedörzsöljük a makkunkat?!", egy nőnél jobban veszi ki magát"
Kiemeltem a kérdéses részt. Egy szóval nem írtam, hogy kizárólag barátkoznék, de nem az elsődleges célom a társkeresés, ezért került a barátkozás témakörbe. Bárkivel alakulhat egy kölcsönös szimpátia, ezt sem zárom ki.
2
Én nagyon is tudok szöveget értelmezni, te viszont egyáltalán nem tudod szövegkörnyezetbe rejteni a szándékaid.
Világosan láttam ezt a részt is, csak te előbb az első bekezdésben jöttél a rizsával, a hülyeséggel, a kamuszöveggel, a végére meg odabiggyesztetted hogy de amúgy csak nők.
Tehát a kiemelt rész az kereken 5 szó, de mellette 1000 szóban fostad a csaliszöveget :D
Szóval ezt még gyakorold, mert a nők sem szatyorban élnek, bármennyire is szeretnéd :D Te nem barátkozni akarsz, mert ugye a barátkozás nem nem függő, hanem keresed azt akivel kölcsönös szimpátia alakulhat ki, tehát nőzöl. Amivel persze semmi probléma, csak ne erőltesd ezt a "báránybőrbe bújt farkas" imidzset, mert marhára nem megy neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!