Szilveszterre keresek egy bulizós társaságot. Van itt olyan, akikhez csatlakozhatnék?
21 éves lány vagyok, és Miskolc környékén szeretnék bulizni. Nem zavar az, ha a társaság fiatalabb tőlem kicsit, viszont 30 év körüliekkel már nem szívesen lógnék. (Előre is bocsánat, ha ezzel valakit megsértek)
Minden barátom dolgozik aznap, én meg szívesen buliznék, és ismernék meg új embereket. Tudok viselkedni, nem vagyok balhés alkat, de olyan sem, aki lehúzza a hangulatot. Italt viszek szívesen.
Kizárólag olyan buli érdekel, ami nem orgia, meg hasonlók. Legyen zene, jó hangulat, meg némi ital, nekem többre nincs szükségem, szóval kábszeres bandák kíméljenek.
Ha valaki úgy gondolja, hogy beleférne plusz egy ember a szilveszteri csapatba, akkor privátban mesélek még magamról, ha szükséges, és át is mehetünk Messengerre utána.
Gondoltam egy próbát megér ez a kérdés, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!