Hol találok olyan embereket, akiknek már nagyon elegük van a covid meséből?
Szerintem az embereknek a töke ki van már vele.
Mikor lesz vége?
Lehet, hogy soha.
“ÉPPEN MA hallottam, hogy meghalt egy ember, aki felvette az össze oltást.”
A mostani halottak 95%-a továbbra is oltatlan. Akik oltottak, de sajnos elviszi őket a COVID, azoknak általában valami más betegségük is van, szinte kivétel nélkül. Akinek kérdése van, nyugodtan lehet bejönni önkénteskedni, a kórházban úgysincs sose elég ember. 12 főt igénylő műtők futnak 6 emberrel például, a sok oltatlan ezekkel a dolgozókkal baszik ki a legjobban. Persze védekezni azt nem kell, de ha már elkapja valaki már itt veri az ajtót hogy lássák el. Ügye csak jogok vannak, kötelesség az semmi.
#13: "A mostani halottak 95%-a továbbra is oltatlan. Akik oltottak, de sajnos elviszi őket a COVID, azoknak általában valami más betegségük is van, szinte kivétel nélkül."
Na ez már nekem is sok, ekkora csúsztatást hogy a fenébe van pofád írni?
Nehogy azt meséld már itt el mindenkinek, hogy a covid elvisz mindenkit aki nincs beoltva... ...viszont aki be van oltva, annak van más betegsége is. EKKORA CSÚSZTATÁST!
Lefogadom bármibe, hogy azokat viszi el, akiknek több más betegségük is volt, lehet az fiatalabb, vagy idősebb.
Ennyit ne hazudjál már! Ezt csinálják mindenhol.
“Nehogy azt meséld már itt el mindenkinek, hogy a covid elvisz mindenkit aki nincs beoltva... ...viszont aki be van oltva, annak van más betegsége is. EKKORA CSÚSZTATÁST!”
Legközelebb kolléga azért értelmezd is a szöveget amit írok, mielőtt elkezd habzani a szád. A halottak 95%-a oltatlan… Nem minden oltatlant viszel a COVID, de akit elvisz, az rendszerint oltatlan. Legtöbbje idős, krónikus betegségben szenvedő, vagy/és túlsúlyos.
Napi legalább 10 ilyet szedtem le a gépről az első hullám alatt, csak én. Szóval a pofádból légyszíves te vegyél vissza, eleve nem vagy olyan értelmi szinten, hogy ebben bármilyen releváns érved legyen.
Kérdező, pontosan mi is a problémád?
Persze gondolom régen jobb vót. Jó kis pestis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!