Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol találok olyan embereket,...

Hol találok olyan embereket, akiknek már nagyon elegük van a covid meséből?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan embereket megismerni, akik vissza akarják kapni a régi életüket, amit ez a hisztéria elvett tőlük.

2021. nov. 23. 15:18
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

Szerintem az embereknek a töke ki van már vele.

Mikor lesz vége?

Lehet, hogy soha.

2021. nov. 23. 20:42
 12/35 anonim válasza:
Szrom le de korlátozgassanak....
2021. nov. 23. 20:55
 13/35 anonim válasza:

“ÉPPEN MA hallottam, hogy meghalt egy ember, aki felvette az össze oltást.”

A mostani halottak 95%-a továbbra is oltatlan. Akik oltottak, de sajnos elviszi őket a COVID, azoknak általában valami más betegségük is van, szinte kivétel nélkül. Akinek kérdése van, nyugodtan lehet bejönni önkénteskedni, a kórházban úgysincs sose elég ember. 12 főt igénylő műtők futnak 6 emberrel például, a sok oltatlan ezekkel a dolgozókkal baszik ki a legjobban. Persze védekezni azt nem kell, de ha már elkapja valaki már itt veri az ajtót hogy lássák el. Ügye csak jogok vannak, kötelesség az semmi.

2021. nov. 23. 22:24
 14/35 anonim válasza:

#13: "A mostani halottak 95%-a továbbra is oltatlan. Akik oltottak, de sajnos elviszi őket a COVID, azoknak általában valami más betegségük is van, szinte kivétel nélkül."

Na ez már nekem is sok, ekkora csúsztatást hogy a fenébe van pofád írni?

Nehogy azt meséld már itt el mindenkinek, hogy a covid elvisz mindenkit aki nincs beoltva... ...viszont aki be van oltva, annak van más betegsége is. EKKORA CSÚSZTATÁST!

Lefogadom bármibe, hogy azokat viszi el, akiknek több más betegségük is volt, lehet az fiatalabb, vagy idősebb.

Ennyit ne hazudjál már! Ezt csinálják mindenhol.

2021. nov. 23. 22:31
 15/35 anonim válasza:

“Nehogy azt meséld már itt el mindenkinek, hogy a covid elvisz mindenkit aki nincs beoltva... ...viszont aki be van oltva, annak van más betegsége is. EKKORA CSÚSZTATÁST!”

Legközelebb kolléga azért értelmezd is a szöveget amit írok, mielőtt elkezd habzani a szád. A halottak 95%-a oltatlan… Nem minden oltatlant viszel a COVID, de akit elvisz, az rendszerint oltatlan. Legtöbbje idős, krónikus betegségben szenvedő, vagy/és túlsúlyos.

Napi legalább 10 ilyet szedtem le a gépről az első hullám alatt, csak én. Szóval a pofádból légyszíves te vegyél vissza, eleve nem vagy olyan értelmi szinten, hogy ebben bármilyen releváns érved legyen.

2021. nov. 23. 22:46
 16/35 anonim válasza:

Kérdező, pontosan mi is a problémád?

Persze gondolom régen jobb vót. Jó kis pestis...

2021. nov. 23. 23:06
 17/35 anonim válasza:
Pestis terjen Európában!
2021. nov. 23. 23:15
 18/35 A kérdező kommentje:
Látom vannak még normálisan gondolkozók, akik nem hiszik el a vírus, mint öntudattal bíró lény bohóckodást. Amit ismét megismételtek változatlanul. A békemenettel, vadász kiállítással nincs gond, hiszen azt a vírus nem szívesen látogatja. Nyaralni elmegy, addig sincs gond. De most egyik napról a másikra visszatér és ugyanazokat az ostoba megszorításokat hozza magával. Akinek ez nem átlátszó, azt nem tudom mi győzné meg.
2021. nov. 24. 00:06
 19/35 anonim válasza:
Engem a szigorítás nem zavar.
2021. nov. 24. 00:26
 20/35 anonim válasza:
#18 nagyon is van gond a békemenettel is. Csak azt a kormány telibeszarja mert bármi áron fszméregetést kell rendezni a jövő évi választások előtt. Nem a vírus nem létezik, hanem a sok birkával lenyeletnek mindent, aztán még el is hitetik vele hogy az jó neki.
2021. nov. 24. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!