Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznék korombeliekkel? 25F

Barátkoznék korombeliekkel? 25F

Figyelt kérdés
Nem társkeresés :) Barátokat keresek, akik nem szégyellik felfedni kilétüket és nem tűnnek el

2021. nov. 19. 08:45
1 2
 1/17 anonim válasza:
Szeretnék én is ja írtok.
2021. nov. 19. 08:46
 2/17 anonim válasza:
Mi számít korodbelinek? Szerintem a kor csak egy szám, de a barátsághoz két ember kell, ha te csak ezért nem akarsz, én tehetek bármit, nem lesz belőle semmi.
2021. nov. 19. 09:53
 3/17 A kérdező kommentje:

2# Azért ez nem egészen így van, a hasonló korosztállyal több a közös pont. hasonló életszakaszban vagyunk (feltehetőleg), hasonló problémákkal küzdünk meg. Egy 70 évessel is el tudok beszélgetni, sőt mi több, életem során leginkább mindig is felnőttek között éreztem jól magam, de mondjuk nekem a kádárrendszer meg a visszérproblémák nem egy érdekfeszítő téma (jó előbbi talán, de ne ezzel kezdjük már :D)

Szóval nah, pontosítok: mondjuk olyan 20-30 közötti korosztályra gondoltam

2021. nov. 19. 10:03
 4/17 anonim válasza:
Azért ez nem feltétlen igaz. Korai 30-as vagyok, de nagyjából úgy élek, mint a huszasok. Nem teljesen, nyilván, de szerintem ennek nem kéne gondot okoznia. Ez abból is látszik, hogy van egy huszas legeleji barátom, aki ráadásul ellenkező nemű és nem mellesleg 4 és fél órányi útra él tőlem, mégis jól megvagyunk, bár nem találkozunk minden nap, de így legalább minőségi idő az, amikor igen, mert ki tudja, mikor találkozunk legközelebb, hasznosan töltjük el, nem úgy, hogy na majd holnap úgyis találkozunk, csá.
2021. nov. 19. 10:16
 5/17 anonim válasza:
Azt elfelejtette megemlíteni hogy csak nőkkel...
2021. nov. 19. 10:48
 6/17 A kérdező kommentje:

5# Van párom, szóval ez nem a társkereső rovat - jó is hogy szólsz, mert akkor ezt most itt leszögezem.

Inkább olyasmire gondoltam, amit az ember a haverjaival csinál, nem a párjával (lógás, kocsmázás, játék, lelkizés, mittomén, ilyenek)

:)

2021. nov. 19. 10:51
 7/17 A kérdező kommentje:

Ja, de, írtam, hogy nem társkeresés.

Akkor nem én vagyok a hülye.

Izé.. tessék elolvasni a kérdést :)

2021. nov. 19. 10:53
 8/17 anonim válasza:
Aha... Mókás vagy. Mikor megemlítettem hogy férfi vagy csak úgy eltűntél...
2021. nov. 19. 10:53
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem is, itt vagyok F vagyok és ki is írtam. Szerintem tizsták a szándékaim, de javíts ki, ha valami infót kihagytam

Ne fárasszatok már :D

2021. nov. 19. 10:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Tiszták*
2021. nov. 19. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!