Extrém túlsúlyos nő,aki olyan férfival ismerkedne,aki vonzónak tartja,szépnek látja?
Figyelt kérdés
Hatalmas méretű nőkhöz vonzódó sportos férfi vagyok.
Kötetlenül ismerkednék.Ha privátban könnyebb,írj nyugodtan!
2021. nov. 14. 16:47
11/17 anonim válasza:
#10 jaj mit akarsz már hagyá má, te is csak beszólsz mindenkinek, hogy biztos megcsalják a hármast azért, mert nem sportol. meg amúgy ha azt nézzük a kérdezőt is mert ő meg igen.
2021. nov. 14. 18:44
12/17 A kérdező kommentje:
Semmi mást nem szeretnék,csak ismerkedni egy nagyon nagy méretű nővel.Ennyi.
2021. nov. 14. 20:50
13/17 anonim válasza:
3 irigykedsz mi, dagadt g3ci?
2021. nov. 15. 22:14
14/17 anonim válasza:
Figyelj. A nők teljesen irracionális módon mukodnek. Ha dagadtak, szomorúak h senkinek nem tetszenek. Ha valakinek igen, akkor az egy perverz fétises ember. Semmi nem lesz jó nekik sosem. Sajnállak.
2021. nov. 16. 12:21
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos egyet kell értenem veled.Valóban utasított már úgy vissza nagyon nagy nő,hogy maga előtt is szégyenkezik,le nem vetkőzne férfi előtt.
Nem tudtam vele elhitetni,hogy nekem tetszene.Persze mindenhonnan azt hallják,hogy a kövér nők undorítóak.
A perverzezés egy baromság.Ha valakinek elüt az ízlése a nagy átlagtól,rögtön perverz.Magamat teljesen egészséges,normális embernek tartom.Azt aláírom,hogy az ízlésem nem szokványos.
2021. nov. 16. 12:38
16/17 anonim válasza:
Kedves kérdező. Kinek a pap, kinek a papné. Ne foglalkozz a sok bunkóval. De szerintem ez nem a legjobb oldal , az ilyen kapcsolat keresésre.
2021. nov. 16. 12:51
17/17 A kérdező kommentje:
Van esetleg ötleted hol keressek ekkora nőt?
2021. nov. 16. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!