Valakinek van kedve beszélgetni?
Én budapesti lány vagyok, de az számomra nem gond ha te messzebb laksz, szóval ha van kedved nyugodtan írj :)
Mivel itt csak korlátozott időközönként tudok írni, így kényelmesebb lenne ha valahol máshol fel tudnánk venni a kapcsolatot.
Nekem is írhatok ha van kedvetek
18/L
Hajdú Bihar megye
7-es
Miféle f@szságaid vannak?
9-es vagyok.
2 féle képpen lehet értelmezni :
-Még mindig nem írt senki,pedig itt ez a szándék,ez a kategória.
-Hozza a nép és az oldal a szokásos,stabil,megbízható,magas színvonalat.
Egyik szebb mint a másik,vagy az egyik annyira szép hogy a másik is azt nézi.
18. Már miért lenne az? Mert levelezés helyett chatelni akar,és haladni?
Az,hogy nálatok faluban postagalambon kívül üzbégeknél nincs telefon,és traktorral jártatok iskolába,az nem jelenti azt hogy másnak kötelező a ti szokásaitokat átvenni.
Nekem is szoktak néha írni,és piszkosul imádom hogy nem folyékony a beszélgetés,hanem frissítem az oldalt hogy lássam,hogy valaki üzenetet küldött.
Nem feltétlen írok vissza azonnal,de legalább annyi hogy jelez valahogy a telefon,ha ír valaki. Legalább rezegjen,ha lehalkítom.
Majd válaszolok,ha van időm.
Már ha nem ügynökök vagytok,akik leveleket hagynak egymásnak egy sikátorban,mert annyira titkos dolgokról van szó.
19. szia! Nagyon jol megmondtad a 18asnak :) Nalatok faluban xD postagalamb xD uzbegek xD traktorral jar iskolaba xD Megnevetettel ;)) Szivesen beszelgetnek veled. 16 eves no vagyok, szeretem a fiatalabb pasikat, ha neked nem gond.
Tok gazak a sovinista parasztok. meg a begyepesedett emberek. En is halado szellemiseg vagyok, szeretek haladni a korral. En is szeretem hogy nem fojekony a beszelgetes, mert frissitgetni kell a fb messengert, csak kozben gyakran le szokott merulni a telom. Amugy neked is rettento gyorsan szoktak telni a napok? Pedig csak egy uzenetre varok, es azon kapom magam hogy elment a nap.
Sajnalom hogy csak neha szoktak neked irni ;( En is ugy szoktam csinalni mint te :DD Rezgore van allitva a telom, csak nekem gyakran szokott rezegni :D
En sem szoktam merni visszairni. Nekem sincs sok idom.
Nagypapam falusi volt es beszoritottak ot a tehenek a falu sikatorba es halalra tapostak ;;(( Ugyhogy ennek nem nagyon orulok hogy felhoztad. De nem nagyon szerettem, meg nem is nagyon ismertem, ugyhogy annyira nem fajo. Viszont valamiert kifejezetten szeretem a sajtos hambit.
Ismered a Titanic cimu filmet? En nagyon szeretem. Gyere szarnyalj velem! Csak a jeghideg Fety Mafek allithat meg bennunket! <3
A 18. egyebkent a kerdezo nevere utalt, csakhogy egy picit megvedjem ot is, hogy ne legyen annyira maganyos. De ne irjon ram mert luzerek nem erdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!