Játékos társ keresés? 22/L
Iskolás éveim alatt a figyelmet mindig nagyon a tanulmányaimra helyeztem, ezért sok játék az én életemből kimaradt. Szeretném pótolni, és olyanokat találni, akikkel kipróbálhatok játékokat :)
(Nincs PS-em, nincs Xboxom)
úgy alakult, hogy mivel új vagyok az oldalon, 15 percenként 1 üzenetet tudok csak írni :(
ezért itt írok, de talán jobb is ha látjátok: játék ajánlást is elfogadok, mivel nem sok játékot ismerek :D
Talán a kikötés annyi lenne, könnyen bele lehessen jönni :)
Szívesen megtanítalak 6 kockás kockapókerezni.
Valójában sokkal izgalmasabb játék mint ahogy elsőre hangzik.
Kell hozzá jó kombinatorikai adottság, némi jövőbe látás képesség, és kis pszichológiai ismeret is.
Ahány ismerősnek vagy kollégának mutattam, mind rákapott pillanatok alatt. Volt aki még csoda egyedi gyártású valódi bőr kockavető poharat is vett hozzá :D
Két ember számára a legjobb társasjáték. Ráadásul 6 dobókockán, papíron és ceruzán kívül nem is kell hozzá semmi egyéb.
Mondom ezt úgy, hogy nagy játék rajongó vagyok, legyen szó kártyáról, táblás játékról, élő szerepjátékról, vagy számítógépes játékról akár.
#6: sima pen&paper szerepjáték, bár a maiak nem olyanok, mint amit a Stranger Thingsben játszottak a gyerekek. sem témájukban, sem mechanikájukban. mi az FFG-féle Edge of the Empire-t játszuk, ott sztorikockák vannak, cinematikus-narratív a játék. kicsit hazabeszélek, én nagyon régóta kockulok, játszom társasjátékokat, van konzolon és PC-m, de a asztali játékot semmi sem tudta/tudja überelni. főleg olyan srácokkal, akikkel most tolom.
ez akartam a végére írni konklúzióként, hogy nagyon fontos hogy kikkel játszol, még fontosabb is, mint maga a játék.
8, 9 - 1 személy vagy(tok)?
edge of empire ilyen soha véget nem érő játéknak tűnik, a póker jobban érdekelne :)
a szerepjátékot még midnig nem tudom elképzelni :D főleg azért nem mert a dc egy chatoldal, úgy tesztek, úgy beszéltek mintha valaki mások lennétek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!