Nők! Lenne kedvetek barátkozni?
Figyelt kérdés
30 éves Dunaújvárosi férfi vagyok. Az előbb belém állt egy 30 éves magát közgazdásznak kiadó hölgy azért, mert nem írtam neki álláspontja szerint eleget. Egy normális, kedves, tapintatos, őszinte, lojális, türelmes, empatikus nővel szívesen megismerkednél BARÁTILAG!2021. nov. 4. 21:14
1/5 anonim válasza:
Kérdező van barátnőd/feleséged? Mert ha igen, akkor talán lesz nő, aki elhiszi, hogy BARÁTILAG közeledsz, elenben csak akkor ha meleg vagy aszex vagy.
2021. nov. 4. 21:18
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm, sem feleségem. Ha az lenne, akkor az mellett nem lehetne barátkozni. Ezt te is tudod. Hogy ki-mit hisz, az egy más kérdés. Aki bennem NEM HISZ, HOGY BARÁTILAG SZERETNÉK ISMERKEDNI, az vessen magára, jobb ha nem is beszélünk. Vannak férfi-női barátságok, csak normális ember kell hozzá.
2021. nov. 4. 21:20
3/5 anonim válasza:
2! Pedig én pont azután lettem tényleg barátja pár nőnek, miután nekem stabil párkapcsolatom lett, mert onnantól tudták, hogy nem csak ezen a kiskapun kakarok bejutni a nugyijába, szóval ne mond, hogy kizárj éppen ellenkezőleg.
2021. nov. 4. 21:23
4/5 A kérdező kommentje:
Jó hát ha te így gondolkozol, az a te dolgod. Akkor nekem addig nem lehet barátom egy nő, amíg az nem látja, hogy párkapcsolatban vagyok? Oké.
2021. nov. 4. 21:25
5/5 Gymnospermatophyta válasza:
Hülyeség (a válaszolónak mondom). Nekem több lány barátom is van úgy, hogy nem vagyok kapcsolatban. És nem mindegyiknek van párja vagy akinek van, már az előtt jóban voltunk, hogy volt. Ne általánosítsunk már, mert nagyon unalmas.
2021. nov. 4. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!