Valaki aki szívesen beszélgetne, barákozna?
Egyetemen kívül is szívesen megismernék hasonló érdeklődési körű, ambíciójú embereket. 2 éve a mostani egyik legjobb barátomat is a gyakorinak köszönhetem, így én a személyes ismerkedés mellett az online lehetőségeket is hasznosnak tartom.🤗 A tartalmas beszélgetések híve vagyok, az érdeklődési köröm elég tág, szeretek olvasni, filmezni, sportolni, barátokkal lenni,minél több idegen nyelvet és kultúrát megismerni.Szabadidőmben gyakran színházba, néha koncertre is járok, ha tehetem, sokat kirándulok, utazom. A tudományos jellegű témákról is szívesen csevegek, a humán és reál terület sem áll távol tőlem. Nem vagyok az a tipikus bulizós,ivós lány, egy laza néhány fős beszélgetős-nevetős baráti összejövetelen sokkal komfortosabban érzem magam. Szeretem folyamatosan fejleszteni magam, és hozzam hasonlóan lelkes, ambiciózus, új dolgokra nyitott emberekkel körülvenni magam. Ha te is hasonló vagy és esetleg nem bánnál új ismerősöket, nyugodtan írj üzit.😊
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!