Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki aki szívesen beszélgetn...

Valaki aki szívesen beszélgetne, barákozna?

Figyelt kérdés

Egyetemen kívül is szívesen megismernék hasonló érdeklődési körű, ambíciójú embereket. 2 éve a mostani egyik legjobb barátomat is a gyakorinak köszönhetem, így én a személyes ismerkedés mellett az online lehetőségeket is hasznosnak tartom.🤗 A tartalmas beszélgetések híve vagyok, az érdeklődési köröm elég tág, szeretek olvasni, filmezni, sportolni, barátokkal lenni,minél több idegen nyelvet és kultúrát megismerni.Szabadidőmben gyakran színházba, néha koncertre is járok, ha tehetem, sokat kirándulok, utazom. A tudományos jellegű témákról is szívesen csevegek, a humán és reál terület sem áll távol tőlem. Nem vagyok az a tipikus bulizós,ivós lány, egy laza néhány fős beszélgetős-nevetős baráti összejövetelen sokkal komfortosabban érzem magam. Szeretem folyamatosan fejleszteni magam, és hozzam hasonlóan lelkes, ambiciózus, új dolgokra nyitott emberekkel körülvenni magam. Ha te is hasonló vagy és esetleg nem bánnál új ismerősöket, nyugodtan írj üzit.😊

22/L

2021. nov. 2. 16:21
 1/10 anonim válasza:
Én szakmunkásképzős vagyok, asztalos!
2021. nov. 2. 16:42
 2/10 anonim válasza:
Nekem irhatsz, ha akarsz:) 19F
2021. nov. 2. 17:03
 3/10 anonim válasza:
Nem fog írni
2021. nov. 2. 17:04
 4/10 anonim válasza:
Írj nyugodtan, én is szívesen barátkozom. 22 vagyok, és az idegen kulturákat általában az ételeken keresztül ismerem meg. :D Persze ezen kívül más is érdekel. Írj, ha gondolod. :)
2021. nov. 2. 17:13
 5/10 anonim válasza:
Sok ponton hasonlítunk, úgyhogy ha gondolod, szívesen megismernélek. Bár én már nem vagyok egyetemista, remélem nem baj.
2021. nov. 2. 18:48
 6/10 anonim válasza:
Helló
2021. nov. 2. 21:34
 7/10 anonim válasza:
Kerdezo, csak baratkoznal?
2021. nov. 2. 22:28
 8/10 anonim válasza:
Helló hol vagy?
2021. nov. 3. 04:12
 9/10 anonim válasza:
Szia, nagyon szimpatikus a bemutatkozásod s felkeltetted vele az érdeklődésem. Ha még aktuális akkor szívesen megismernélek, ha hasonlóan vélekedsz várom a leveled 🤗
2021. nov. 3. 09:42
 10/10 anonim válasza:
részben szimpatikus vagy. nem mondanám magamat lelkesnek. az ambiciózus "emberek" kifejezetten irritálnak. meg amúgy az egyetemisták is. új dolgok felé sem biztos hogy nyitnék. hogy azt írod az érdeklődési köröd elég tág, itt kicsit megduzzadtam, de bele gondolva, ilyen sem kell nekem. nagy betűket direkt nem írok, most először hagyom el, mert qurvára unalmas, és így barátságosabbnak érzem.
2021. nov. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!