Vannak Budapesten fiatal rocker/alt/emo/goth stb. emberek?
Emo?
Hát, 2008 környékén gondolom voltak arrafelé is.
Sulimban nincsenek sajna.
És igen az előbb gondoltam hogy lehet hogy tényleg nem ide kéne kiírni, na mindegy xd
11-16 éves? Mert annyi idős goth emberekkel még nem találkoztam, aki valóban az lett volna. Pózerkékkel viszont annál többel.
Az a szomorú, hogy sok embernek halvány fogalma sincs, mi fán terem egyáltalán a goth, miből gyökerezik.
A legtöbb kistininek ez a korszaka mindössze abból áll, hogy feketébe öltöznek, kivakolják magukat, és vagy 0-24-ben olyan fejet vágnak, mintha citromba haraptak volna, vagy azt hiszik, hogy a fűtől, a piától és “Menzontól” lesznek darkok, vagy attól, ha okkult hülyeségekkel foglalkoznak, pedig ezeknek aztán tényleg nincs semmi közük hozzá.
Az ilyeneket Andrew Eldritch és a többi nagy goth ikon is kiröhögi, mert közük nincs ahhoz, amit ők 40 évvel ezelőtt létrehoztak.
De ugyanez elmondható a más válfajba tartozó “rokker” és “gránzs” gyerekekről, akik rá sem bagóznak a rock zenére.
Visszatérve a kérdésre: én idősebb vagyok (22), de azért talán nem annyira öreg, hogy ne értsek szót a fiatalabb generációval 😂, így ha erről van szó, szívesen beszélgetek bárkivel.
Egyébként teljesen egyetértek tényleg sok az ilyen. Én tudom mi az a goth,grunge,rocker ha nem tudnám nem írtam volna ki!
Hozzá teszem még hogy van egy gyerek az osztályban és fel vett egy metallicás pólót, megkérdzetem tőle hallgatja-e és azt mondta hogy nem, csak jól néz ki. Hát a pofám leszakadt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!