Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit csinálok rosszul, hogy...

Mit csinálok rosszul, hogy nem tudok barátkozni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szabadúszó vagyok, mert amelyik társasághoz tartoztam nekem nagyon nem jött be, komolytalanok voltak és folyton versenyeztek egymással. Ezen kívül van egy két ismerősöm, de velük is havonta 1-2x találkozok. Érdekes, hogy az összes ismerősömnek kialakult vagy egyetemen vagy még középsuliban egy jó társasága, de nekem nem jött össze. Próbáltam régebbi ismerősöket felkeresni, de van aki “soha” nem ér rá, van akit meg nem érdekli. Egyetemen meg annyira nem vevők az emberek az új emberekre, mert kb mindenki elvan a saját iskolán kívüli társaságával. (Beszélgettem pár emberrel és az összes azt mondta, hogy itt nem ismerkedik és nem jár az egyetemi bulikra, mert külön a barátokkal járnak.) Szünetben vagy óra után szoktam beszélgetni pár emberrel, de ennyibe ki is merül a történet. Valahogy soha nem jön össze, hogy új embereket ismerjek meg. Sportolni egyedül szoktam, mert mindig máskor érek rá hétköznap. Iskolába és sportoláson kívül nem csinálok mást, ahol tudnék ismerkedni.

2021. okt. 29. 23:30
 1/5 anonim válasza:

Van hogy egyszerűen nem jön össze.

Most például nekem se akar össze jönni de én külföldön élek, szóval így nehezebb, legalábbis nekem az. De amíg pesten laktam is nehéz volt, sose ért rá senki, én is elfoglalt voltam, nehéz volt összeegyeztetni az időnket.

2021. okt. 30. 00:15
 2/5 anonim válasza:
mit sportolsz?
2021. okt. 30. 07:39
 3/5 anonim válasza:
Rossz társaságban keresel szerintem. Nekem az a tapasztalat hogy egyetemen a legkönnyebb ismerkedni, csak nyitottnak kell lenni rá. Alapból az első év az amikor könnyű, mert ugye mindenki otthon hagyja az addigi társaságát és elmegy tanulni nyilván új barátokat keres, de később is elég nyitottak az emberek (legalábbis nekem ez a tapasztalatom - a harmadik évemben járok, kb 5 órám van a héten, de így is szereztem új barátokat)
2021. okt. 30. 08:21
 4/5 anonim válasza:
Suliban nekem se voltak. Ellenben neten tök kedves embereket ismertem meg, nyilván a suliban nem voltunk együtt, de utána, előtte, hétvégén igen.
2021. okt. 30. 10:34
 5/5 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék veled, ha 16-20 közt vagy.
2021. okt. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!