Pesten és vonzáskörzetében ki az a kedves (25-35 éves férfi)akivel jól el lehet beszélgetni? Emberileg is megértő nincsenek szemelyiségi problémái és akár barátság extrákkal kapcsolatba is belemegy😀
Igen azért kérdeztem, mert korban megfelelek, de a szomszéd megyében élek. Nem akartam fölöslegesen írni.
A 8-as voltam.
"nincsenek személyiségi problémái"
lefordítom:
volt egy vonzó kinézetű és / vagy viselkedésű fószer. Aki vagy MAGAS és vagy jóképű és vagy aggresszív és vagy menő volt és ezért hősnőnk ráizgult és húscafatként odadobta magát, aztán még neki áll fentebb, hogy a csávóka kihasználta.
tehát a kérdés eleve nem azért lett kiirva, hogy mezei senkik irjanak a csajnak, hanem hogy egy szintén menő és vonzó férfi ugráljon úgy ahogy a csaj akarja, hogy az éppen aktuális pillanatnyi érzelmei ki legyenek elégítve.
csak azt elfelejti, hogy ha a pasi behasal, akkor meg rögtön nem nedvesedik tőle annyira a bugyi, mert akkor tudatalatt egy puhánynak érzi őt a csaj.
beteg ez a nő, ha jót akartok magatoknak az ilyen fajtákkal szóba sem álltok. A saját jólétetek és egészségetek érdekében.
Kedves 13 as.Nem volt sem jóképű sem menő a fiú, szavaiddal elve fószer.
Hosszas beszélgetes után találkoztunk.
És éppenhogy én kell alkalmazkodtam az ő pillanatnyi kedvének/hangulatának. Aki csak találgat az hagyja figyelmen kívül a kerdest
jaaaa, de nem is kis 170 centis senki volt;)
hanem az a 180 körüli KATEGÓRIA ezek szerint, de nem az aranymetszést jelentő 185 centis EGYED
a vér nem válik vizzé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!