Gombászás szombaton?
Én az , a kérdezőt nemtom!
S smil3 gombád , Légyölő galóca!
14#
Látod, kérdező, hiába a tagadó mondatszerkezet, az emberi agy akkor is veszélyként értelmezi, ha halálra, erőszakra utalsz (csoportszex*, bocsánat, az erőszakot már én projektáltam hozzá). Eh, ez a rohadt pszichológia!
16 egyetértek. Én is feliratkoztam a kérdésre még tegnap, mert kiváncsi voltam, mi bontakozik ki. Szívesen mennék gombászni, de nekem sincs bizodalmam így ismeretlenül.
Viszont azt lehetne, hogy előbb megismerjük egymást.
No megyünk?
Kaját hozol?
Nem értem, hogy a gombászás, gombázás, gombakeresés tevékenységéhez miért,minek kell társ? Tán azért, hogy tudd, hogy ki szedte le előled a vargányát, az őzlábat, vagy épp a rókagombát? Felesleges!
A közösségi élményt akkor már sokkal inkább az adja, hogy az ember - miután elvitte a gombát megnézetni, hacsak nem 1000%-ig biztos benne, de inkább akkor is - fogja, és rottyant belőle pl. egy pörköltet némi remek hússal, vagy egy sültet, vagy bármit - ÉS áthívja a barátait és együtt eszik meg, fogyasztják el a "zsákmányt".
Ez így egy igazi jó kis közösségi program, közösségi élmény lehet, főleg, ha - ugyan már hűsül, de végülis a bogrács tövében, közvetlenül a szabad tűz tövében ücsörögve a legnagyobb, metsző mínuszok idején, fogcsikorgató hidegben is meleg van.
De magában a gombászásban én nem látom ezt a közösségi tevékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!