Leszbikus lányok barátnak?
2
"Mert nem kell őket megbaszni"
Mi az hogy kell? Miért kellene? Ezt úgy mondod, mintha a hetero lányokat kötelező lenne meg...ni. :d
Persze, persze, van biztosan kivétel, de hogy választékosan fejezzem ki magam, felhőtlen kapcsolatom hölgy barátaimmal számos esetben került a szexualitás súlyos igája alá.
Nos, mint férfitól elvárták, sőt evidensnek vették, hogy számomra is kedvező időtöltés egymás megismerése mélyebb szempontból. Fel sem merült, hogy nekem inkább jellemük, személyiségük szolgál időtöltésünk sziklaszilárd alapjául. Mivel ebből gyakori konfliktus rajzolódott ki, így arra gondoltam, mi lenne, ha célzottan olyan lányokat keresnék időtöltésre, kik saját nemükhöz vonzódnak. Így a kísértés fel sem merülne, viszont a minőségi s egymásra szánt idő, és a fiú-lány kapcsolat kvintesszenciája maradéktalanul érvényesülne. :3
Én amiatt szeretek ilyen lányokkal ismerkedni, mert biztosra tudom, hogy nem lesz semmi. Tuti, hogy ő nem szeret belém, én pedig nem szeretek bele, hiszen tudom, hogy esélytelen. Esetleg lányok terén is jobban lehet velük beszélgetni. Persze nem elég az, hogy leszbi, hanem mellette legyen jófej is :)
Hasonlóan vágynék aszex lány barátra is, de ugye olyan lánnyal még csak nem is beszéltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!