Nincs kedve valakinek, valakiknek körbevonatozni Magyarországot?
Szertetek vonaton utazni, főleg a régi fajtákon.
Egyedül nem olyan jó, ti szerettek vonatozni?
Fiúk, Lányok?
Szereznénk új barátokat!
És (Hetero vagyok)
Körbe lehet vonatozni? Mondjuk logikus, a tőlem 100 km-re Délre lévő településekre is úgy jutok el, ha előbb utazok 50 km-t Nyugatra, majd onnan 150-et Délre, majd 50-et Északra.
Nagyon fárasztó a magyar vasúthálózat...
Itt keress utastársakat. Arra a fórumra sokkal több vasútbarát, utazásbarát jár.
Van egy is utazós mozgalom, 500+ (ötszázplusz) a neve. A lényege az, hogy több mint 500km-t kell menni egy jeggyel, mivel a MÁV-nál (vagyis a MÁV-Startnál) 500km-es jegy a legnagyobb, tehát ha 700-at utazol akkor is csak 500-as jegyet adnak. A nehezítés az, hogy nem szabad ugyanzon a vasútvonalon egy utazás alatt kétszer átutazni.
Én sokat utaztam az országban, Hodostól Záhonyig, Hegyeshalomtől Kürtösig megvolt szinte minden. Érdemes megcsinálni a tervedet, sok érdekes helyen, sok érdekes emberrel találkozhatsz. A kedvencen a Tiszántúl Arrafelé sokkal normálisabbak az emberek mint mifelénk a Dunántúlon...
Sziasztok!
Nekem ez nagyon tetszik. Régi vágyam:D Írhattok Nekem is.
Nagyon szívesen, csak felvidékről Magyarországra kissé nehézkes - főleg egyetem mellett. Amúgy bármikor benne lennék. 90%-os kedvezményem van nekem is.
Viszont akár online is szívesen ismerkednék. Aztán majd remélhetőleg előbb-utóbb összejön a személyes találka is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!