Másnak is hiányoznak az életéből a mély és komoly baráti beszélgetések?
Én szeretnék,de valahogy soha az életben senki sem ér rá semmire sajnos.
23F
Nekem tegnap este volt majdnem részem benne - olyan mély nem volt és túl komoly sem volt a hangulat.
Inkább végig oldott kedélyállapotban cseréltünk különböző információkat a férfi ismerősömmel.
Rossz érzésektől szabadulunk meg rendszeresen egymás társaságában. Jólesik mindkettőnknek ez a barátság extrák nélkül.
47/N és 61/F
Szia!
Én szívesen beszélgetek! Írj ha gondolod! :)
Szia! Nekem személy szerint nagyon hiányoznak a mély és komoly baráti beszélgetések! Remélem megtaláltam az erre megfelelő partnert itt a gyakorin! Amit lehetetlennek tartottam! Csodálatos érzés Valakivel megosztani az életünk gondolatait, érzéseit. De lehet hogy elveszítem! (ezt nem fogom leírni miért)
Barátkozni nem szeretnék, mer ha csalódás a vége, abból köszönöm szépen, de nem kérek. Elég volt belőle.
Őszintén remélem Kérdező, hogy fogsz találni valakit, akivel megoszthatod majd Te is a gondolataidat. Keresgélj továbbra is, mert nem lehetetlen!
Minden jót kívánok Neked!
Kedves 17-es válaszoló!
Én írnék, igényelve az említett online szívmasszázst/lelki segélyt.
A szeptember 29.-i este, tegnap - október 1.-jén - este szimpla baráti ismerkedésből átváltott "szerelmi vallomás"-ba a férfi ismerősöm részéről.
Nem volt ez teljesen váratlan - már kicsit régebb óta a "levegőben lógott" ez a dolog. Apránként éreztem a közeledési kísérleteit. Kb. augusztus 9. lehetett egy perdöntő nap. De már két-három éve szimpatizált velem, csak nem mert megszólítani sokáig. Egy idegen nyelvű szombat esti teaházban kezdődött minden. Végül vette a bátorságot és szóba elegyedett velem...
Eléggé furán érzem most magam, mert félig-meddig én is szeretem - talán életemben először érzem IGAZÁN FELKÉSZÜLTNEK magam egy viszonylag problémásnak és átláthatatlannak tűnő élethelyzet kezelésére.
Mégis valamennyire bizonytalan vagyok. Van okom a kétkedésre, hiszen a jellemhibáival is szembesültem és nem kicsit félelmetes szokásrendszere van. Vajon együtt tudnánk-e tényleg élni - ha úgy adódik?!
Szívklinikát vállalnál a távolból, kedves 17-es válaszoló? :)
13-as válaszoló voltam.
47/N és 61/F
Reméljük az a legnagyobb hibája,hogy konyakot tesz a teájába és nem a kisujját emeli égnek a csészével,mert az elég árulkodó lehet...esetleg női parfüm használata,rózsaszín elemek a ruhatárban,vadászkésarzenál a hátsózsebben aggódásra adhat okot :)
Nekem nagyon úgy tűnik,hogy már ellopták azt a szívet :) visszaszolgáltatást nem vállalok.. :)
Két fület igen,írj inkább privátot kérlek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!