Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Másnak is hiányoznak az...

Másnak is hiányoznak az életéből a mély és komoly baráti beszélgetések?

Figyelt kérdés
Van köztetek aki szeretne ismerkedni, beszélgetni? 40 F

2021. szept. 29. 08:41
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Szerencsére nem.
2021. szept. 29. 20:45
 12/25 anonim válasza:

Én szeretnék,de valahogy soha az életben senki sem ér rá semmire sajnos.

23F

2021. szept. 30. 01:01
 13/25 anonim válasza:

Nekem tegnap este volt majdnem részem benne - olyan mély nem volt és túl komoly sem volt a hangulat.

Inkább végig oldott kedélyállapotban cseréltünk különböző információkat a férfi ismerősömmel.

Rossz érzésektől szabadulunk meg rendszeresen egymás társaságában. Jólesik mindkettőnknek ez a barátság extrák nélkül.

47/N és 61/F

2021. szept. 30. 07:40
 14/25 anonim válasza:

Szia!

Én szívesen beszélgetek! Írj ha gondolod! :)

2021. szept. 30. 08:56
 15/25 anonim válasza:

Szia! Nekem személy szerint nagyon hiányoznak a mély és komoly baráti beszélgetések! Remélem megtaláltam az erre megfelelő partnert itt a gyakorin! Amit lehetetlennek tartottam! Csodálatos érzés Valakivel megosztani az életünk gondolatait, érzéseit. De lehet hogy elveszítem! (ezt nem fogom leírni miért)

Barátkozni nem szeretnék, mer ha csalódás a vége, abból köszönöm szépen, de nem kérek. Elég volt belőle.

Őszintén remélem Kérdező, hogy fogsz találni valakit, akivel megoszthatod majd Te is a gondolataidat. Keresgélj továbbra is, mert nem lehetetlen!

Minden jót kívánok Neked!

2021. okt. 1. 13:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2021. okt. 1. 13:26
 17/25 anonim válasza:
Őszinte leszek,nekem soha az életben nem volt még komoly baráti beszélgetésben részem,de még igaz barátok is elkerültek,úgyhogy halvány lila lövésem sincs milyen egy ilyen....a legutóbbi levélkét egy huszonéves sráctól kaptam,hogy "ha nem probléma vegyem már el a szüzességét,mert számára komoly teher"...próbáltam komolyan venni a terhet...azt sem sikerült :D így 40 felé...biztos velem vana bibi,viszont szívesen csevegnék bármiről amihez hozzá tudok szólni,online szívmasszázsban lelki segélyben középkategóriás vagyok...amíg nem néznek kukás zacsinak...akinek van kedve írjon,köszönöm :)
2021. okt. 2. 19:26
 18/25 anonim válasza:

Kedves 17-es válaszoló!

Én írnék, igényelve az említett online szívmasszázst/lelki segélyt.

A szeptember 29.-i este, tegnap - október 1.-jén - este szimpla baráti ismerkedésből átváltott "szerelmi vallomás"-ba a férfi ismerősöm részéről.

Nem volt ez teljesen váratlan - már kicsit régebb óta a "levegőben lógott" ez a dolog. Apránként éreztem a közeledési kísérleteit. Kb. augusztus 9. lehetett egy perdöntő nap. De már két-három éve szimpatizált velem, csak nem mert megszólítani sokáig. Egy idegen nyelvű szombat esti teaházban kezdődött minden. Végül vette a bátorságot és szóba elegyedett velem...

Eléggé furán érzem most magam, mert félig-meddig én is szeretem - talán életemben először érzem IGAZÁN FELKÉSZÜLTNEK magam egy viszonylag problémásnak és átláthatatlannak tűnő élethelyzet kezelésére.

Mégis valamennyire bizonytalan vagyok. Van okom a kétkedésre, hiszen a jellemhibáival is szembesültem és nem kicsit félelmetes szokásrendszere van. Vajon együtt tudnánk-e tényleg élni - ha úgy adódik?!

Szívklinikát vállalnál a távolból, kedves 17-es válaszoló? :)

13-as válaszoló voltam.

47/N és 61/F

2021. okt. 2. 20:40
 19/25 anonim válasza:

Reméljük az a legnagyobb hibája,hogy konyakot tesz a teájába és nem a kisujját emeli égnek a csészével,mert az elég árulkodó lehet...esetleg női parfüm használata,rózsaszín elemek a ruhatárban,vadászkésarzenál a hátsózsebben aggódásra adhat okot :)

Nekem nagyon úgy tűnik,hogy már ellopták azt a szívet :) visszaszolgáltatást nem vállalok.. :)

Két fület igen,írj inkább privátot kérlek..

2021. okt. 2. 22:38
 20/25 anonim válasza:
ohh 17-es voltam..
2021. okt. 2. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!