Hogy lehet manapsag uj baratNOKRE lelni? Es itt a not azert emeltem ki, mert ugy latom nekunk noknek sokkal nehezebben megy az uj baratsagok kialakitasa mint a ferfiaknal.. Igy elsosorban notarsaim otleteit,tanacsait varnam.
Egyetlen egy fix “ride or die” baratnom van, pelenkas korom ota, voltak persze mas baratnoim/baratnoink is, de ok nem tartottak ki az evek alatt.. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nok kepesek egy parkapcsolat miatt teljesen elhanyagolni a baratsagokat, es mar nem tartanak igenyt az egyutt logasra, ellenben a ferfiakkal, akiknel azt latom, hogy akik pl egy focicsapatban jatszottak, mind haverok es azok is maradnak, es csapatostul tudnak menni ide-oda szorakozni, es a nok az eletukben meg ha jonnek, mennek is, ok baratok maradnak. (Nagyreszt, persze ebben is van kivetel)
Altalanos sulis meg kozepsulis koromban sokkal konnyebb volt a baratkozas, hisz csomo lany jart a suliba, de igy hogy 24 eves vagyok, es nagyreszt a munkammal vagyok elfoglalva, ha neha elmegyunk szorakozni az egyszem legjobb baratnommel akkor sem tudunk senkivel osszehaverkodni (lanyokkal) mert valahogy nem nyitottak erre. Pedig ugy orulnenk, ha bovulne a ketszemelyes csapatunk, es okorkodhetnenk, nyaralhatnank, programozhatnank hozzank hasonlo habitusu es eletkoru lanyokkal, de egyszeruen megvagyok love hogy kell ezt csinalni ebben a korosztalyban…
Vajon mi ketten vagyunk az egyetlen “szerencsetlenek” ilyen teren, es mindenkinek megvan a sajat csapata, vagy masok is tapasztaljak ezt a problemat?
En mar annak is orulnek, ha olyan lanyok lennenek akikkel csak neha osszetudnank jarni, programozni, de meg arra se talalunk senkit. Akinek parkapcsolata van az teljesen elszigeteli magat, akinek gyereke van az is…
Sajnos en is jartam igy egy nagyon szoros baratsagommal, hogy egyik naprol a masikra megszunt mintha nem is lett volna, mert nagyon mas iranyba “nottuk fel magunkat.”
Neha elgondolkozom, hogy egy lanybucsut sem tudnek megszervezni, mert valljuk be kettesben kicsit uncsi lenne :D Es akarhogy gondolkozok nem tudnek ossze szedni 3 lanyt se akiknek tenyleg lenne ott keresnivalojuk…
De masoknal meg azt latom, hogy 10-20 lany van egy lanybucsun, es 3-4 koszoruslany… Nem ertem hogy van ez
20 éves vagyok szintén hasonló helyzetben, egy kezemen megtudom számolni a barátnőimet de közülük is kb 1 vagy 2 az akiket tényleges barátoknak mondanék (bár mostanában velük se vagyok már olyan jóban mint régebben) :D
Tavaly keztem az egyetemet és hát a járványnak hála ott sem sikerült még elég erős ismeretségeket kötnöm :/
Előző vagyok: Programozni nem tudok, de a tanulásra nyitott vagyok. :D
Gyereket, csávót nem szeretnék, szóval ez a veszély nem fenyeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!