Valakinek van kedve beszélgetni/barátkozni egy targoncással?
Tök mindegy a nemed és a korod, inkább az érdeklődési kör, a hobbik, a közös témák a fontosak. Korai huszas vagyok egyébként, targoncás. Szeretek olvasni, de a most kapott könyveimet kiolvastam, ezért csak a neten olvasok most. :)
Discordon vagyok aktív, pár szerveren. Pest megyében élek. Tisztelek mindenkit olyannak, amilyen, nem szokásom gyűlölködni. (Persze nagyon szélsőséges dolgokra ne értsétek a tiszteletet, mondjuk egy állatkínzóra vagy gyilkosra)
Ha valakinek ez alapján van kedve beszélgetni, az írjon nyugodtan privátot, vagy ide egy kommentet. (Ha nem válaszolok azonnal, nem kell fröcsögni, nem 0-24 vagyok itt. Mindenkinek válaszolok, amint ráérek) :)
Ha felemelsz azzal a 3500-assal,és viszel 30-al miközben én kávé+cigi akkor persze. XD
Írok privátot.
Köszi! :D
(Ez most akkor azt jelenti, hogy írhatok?) :)
Változatosan. Most egy régi verses gyűjtemányt vettem elő, előtte meg részvénybefektetésekről és testbeszédről olvastam. Nem mintha gazdag lennék, csak érdekel.
Írok hetes és nyolcas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!