Szeptember 5.-én a Budapest Parkan lesz AWS koncert, akivel mentem volna lemondta. Tehát arra vagyok kíváncsi van-e valaki/valakik akikhez társulhatnék aznap? :c
Eltolták a koncertet, csak 26.án fogják megtartani.
17-es vagyok.
Én visszaírtam.
Megadtam az instámat is, ahogy kérted.
Felvettem veled a kapcsolatot és egy tök normális üzenetet írtam, mindenféle tolakodás, vagy a 19-es kommenthez hasonló szexuális utalás nélkül.
És cseszel bármilyen módon reagálni már két hete. Pedig látom, hogy megnézted, és, hogy gyakran fent is vagy.
Sejtem, hogy ez azért lehet, mert én pasi vagyok és nem nő, és te valójában inkább nőtársaságot szeretnél magadnak. Ezzel amúgy nem is lenne semmi baj, tökre érthető.
De akkor ezt az apró infót talán nem ártana feltüntetni a kérdésben. Vagy ha már ezt elmulasztod, legalább legyél felnőtt, és írd meg normálisan, hogy bocs, de ez meg ez a helyzet.
Erre te meg... pffff, mindegy is.
Részemről megérdemled a sorsod, menjél egyedül. Vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!