Holnap esti tűzijáték? Kinek nincs még társasága?
Figyelt kérdés
Középkorú, budapesti urak jelentkezését várom elsősorban. Középkorú, budapesti hölgy vagyok. Hátha adtam ezzel másoknak is ötletet ismerkedésre.2021. aug. 19. 19:11
11/14 anonim válasza:
Nem azért, de kinek van kedve kimenni a tűzijátékra ilyen országban, ahol saját pénzen vett 20 ezres pcr teszttel mehetsz egészségügyi vizsgálatra, amikor fizeted a tb-t? Szerintem aki ilyenkor kimegy, az annyit ér, mint egy darab taknyos köpet az úttesten.
2021. aug. 20. 07:38
12/14 anonim válasza:
Meg speciel látok tüzijátékot évente vagy négyszer, mert itt Pest mellett vidéken ha valakinek szülinapja van, és tehetősebb a család, akkor vagy 20 percig tüzijátékoznak.
2021. aug. 20. 07:46
13/14 anonim válasza:
Gyanús vagy te kérdező, az itt felkínálkozott férfiak közül miért nem volt jó egyik sem?
#11: Nevetséges, hogy azt hiszed, hogy van bármiféle jelzésértéke annak, hogy elmennek-e az emberek élőben megnézni, vagy sem. A tűzijáték nem cirkuszként szolgál, hogy elterelje a pórnép figyelmét a problémákról, egyszerűen csak szórakozni akarnak, és amint véget ér, lehet tovább gyűlölnie mindenkinek a Fideszt.
2021. aug. 20. 08:17
14/14 anonim válasza:
13, az a nevetséges, hogy állami tüzijátékon akar valaki. Elgondolkodtál egy kicsit is magadon? De nem kell, segítek: semmit sem érsz.
2021. aug. 20. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!