Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Holnap esti tűzijáték? Kinek...

Holnap esti tűzijáték? Kinek nincs még társasága?

Figyelt kérdés
Középkorú, budapesti urak jelentkezését várom elsősorban. Középkorú, budapesti hölgy vagyok. Hátha adtam ezzel másoknak is ötletet ismerkedésre.

2021. aug. 19. 19:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem azért, de kinek van kedve kimenni a tűzijátékra ilyen országban, ahol saját pénzen vett 20 ezres pcr teszttel mehetsz egészségügyi vizsgálatra, amikor fizeted a tb-t? Szerintem aki ilyenkor kimegy, az annyit ér, mint egy darab taknyos köpet az úttesten.
2021. aug. 20. 07:38
 12/14 anonim válasza:
Meg speciel látok tüzijátékot évente vagy négyszer, mert itt Pest mellett vidéken ha valakinek szülinapja van, és tehetősebb a család, akkor vagy 20 percig tüzijátékoznak.
2021. aug. 20. 07:46
 13/14 anonim válasza:

Gyanús vagy te kérdező, az itt felkínálkozott férfiak közül miért nem volt jó egyik sem?

#11: Nevetséges, hogy azt hiszed, hogy van bármiféle jelzésértéke annak, hogy elmennek-e az emberek élőben megnézni, vagy sem. A tűzijáték nem cirkuszként szolgál, hogy elterelje a pórnép figyelmét a problémákról, egyszerűen csak szórakozni akarnak, és amint véget ér, lehet tovább gyűlölnie mindenkinek a Fideszt.

2021. aug. 20. 08:17
 14/14 anonim válasza:
13, az a nevetséges, hogy állami tüzijátékon akar valaki. Elgondolkodtál egy kicsit is magadon? De nem kell, segítek: semmit sem érsz.
2021. aug. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!