Lenne kedve valakinek beszélgetni/barátkozni egy (biológialag lány) de non-binary személlyel? 24 éves vagyok
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 08:47
51/79 A kérdező kommentje:
Tévedsz kedves 50-es...
2021. aug. 20. 10:24
52/79 anonim válasza:
Fejletlen a kommunikációs készsége a kérdezőnek és egy normális beszélgetést nem lehet belőle kihúzni.
2021. aug. 20. 10:32
53/79 A kérdező kommentje:
Miért 52-es te annyira tökéletes vagy?
Nyilván aki nem szimpatikus annak nem fogok úgy írni..
2021. aug. 20. 10:34
54/79 A kérdező kommentje:
Főleg amilyen undorító válaszokat ad némelyik ember.
2021. aug. 20. 10:35
55/79 anonim válasza:
Most aztán nagyon visszatámadtál... :D Szerintem én voltam az egyetlen, aki próbált Veled normálisan beszélgetni, de tényleg képtelenség. Na majd valakinek bejön ez a fajta hozzáállás...
2021. aug. 20. 10:39
56/79 A kérdező kommentje:
Itt fejeztem be.Hülyével vitázni hülyeség.Innentől nem fog érdekelni milyen undorító dolgokat fogtok írni.
2021. aug. 20. 10:55
58/79 anonim válasza:
Engem őszintén érdekelt a története. Hogy megy ez a dolog, mik zajlanak le egy ilyen emberben. Kedves és érdeklődő vagyok. Írta, hogy majd ír, hát azóta is ír. De közben már keresi a többi jelöltet. :D Én őszintén nem értem az ilyen embereket. Mi értelme az egésznek így? Nyilván nem lehet mindenki szimpatikus, de hazudni azért nem kell.
2021. aug. 20. 12:53
59/79 anonim válasza:
Ugyanez a meglátásom, mint 50.52.58nak. Kb ennyit árul el magáról, hogy non binary, ami urva érdekes, de arról nem tud beszámolni, hogy miért ilyen ,vagy pontosan miben nyilvánul meg. Azt írta még, nem fogadják el. Nem hiszem, hogy ez amiatt van, mert nonbinary, vagy bármi ilyen. Inkább a kommunikációs képességével vannak gondok.
2021. aug. 20. 15:08
60/79 A kérdező kommentje:
Nem zavar titeket hogy mindent látok amit írtok?:D
Semmi problémám nincs a kommunikációs képességeimmel.Egyszerűen elegem van a sok marhaságból,a sok kérdésből.Mik vagytok ti valami pszichológusok?
Tényleg másról nem is lehet beszélgetni csak mint a nemi beállítottságomról.
Azoknak pedig leírnám akik nem tudják felfogni hogy csak barátkoznék.Nem keresek futó kalandot sem alkalmi kapcsolatot.
2021. aug. 20. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!