Miért van az hogy rengeteg lány, nő kiírja ide hogy beszélgetne, barátkozna, ismerkedne, de mégsem ír vissza ha ráírnak?
6-os nem szoktam baromságokat írni senkinek, a nemi szervemről meg pláne nem küldök fotókat. Az ilyen aberráltságok távol állnak tőlem mivel demiszexuális beállítottságú vagyok.
Mindenkivel értelmesen és normális stílusban szoktam beszélgetni ezért nem értem a szó nélküli ignorálás valódi okát. Nyilván ha ilyen ocsmányságokat művelnék amit te is felsoroltál nem csodálkoznék azon hogy nem írnak vissza és a kérdést sem írtam volna ki mivel elég egyértelmű lenne rá a válasz.
Most őszintén? Meddig tartana kipróbálni, nőként kiadni magatokat? És akkor rájönnétek, hogy miért nem válaszolnak. Ezt egy normál chaten egyszerűbb is megtenni...
Már leírták, de nem fogadjátok el... Rengeteg üzenet! Ha mindegyikre normálisan akarsz válaszolni, nem kutyafuttában, elveszi az egész napodat. Aztán belefektetsz rengeteg időt, és kiderül az illetőről, hogy egy bunkó fhasz.
Meg minek fecsérelnéd az idődet, ha a beszélgetés átmegy felelésbe? Csak konkrétan a kérdésedre válaszol, de nem is kérdez vissza, vagy mást.
Ha ideje korán látszik, hogy nem vagytok ugyanazon a szinten?
És ezt még sorolni is lehet.
Aki rengeteget chatelt már életében, az már tud szeleketálni, és egy zártabb közösségen belül (akár itt), nagyon egyszerűren felismerhetővé válhat egy stílus, egy adott írásmód, vagy akármi más, így előre tudod, hogy intant Nope az illető.
Nálam olyan is előfordult, hogy egy kommentem miatt írt egy srác egy elég lekezelő, bunkó stílusú levelet, ahol még el is küldött a pitsába. Aztán később, egy másik kérdés alatti kommentemre, ugyan ettől a felhasználótól jött egy regény, hogy Ő mennyire meg akar ismerni, hogy milyen nagyszerű ember lehetek, meg milyen jó lenne élőben megvitatni ezt a témát...
Na, az is elképzelhető, hogy már ráírtatok párszor a csajra, aztán nem kér belőletek, vagy pont az, hogy többször is feltette a kérdést, és mindig ugyanazok válaszoltak, hogy igen, mi ismerkednénk. Ez is elég taszító lehet vkinek.
12-es csak tudod az a gond Te is itt a bunkó meg retardált stílusokkal jössz. Nem írtam soha senkinek ilyen levelet, de az biztos hogy most már nem is fogok próbálkozni az itteni barátkozóssal ismerkedéssel, de még csak a beszélgetéssel sem, ahogy írtad valószínűleg "instant Nope" kategória vagyok így nem fecsérelem többet az időmet ilyen emberekre. Van sok millió egyéb hasznos tevékenység is, csupán reméltem hogy lehet itt is értelmes, normális, intelligensebb nőkkel beszélgetni, barátkozni de úgy tűnik én nem ütöm meg azt a színvonalat amit elvárnak egy férfitól.
Sosem szerettem másnak kiadni magamat, eszembe sem jutna hogy férfiként nőnek tettessem magamat, nem is szeretném kipróbálni mivel hülyíteni sem szoktam senkit és ezt másoknak sem tudom tolerálni ha engem néznek hülyének. Bár lehet ez a mai világban már szokatlan dolognak számít.
Köszönöm a válaszod amúgy, és mindenki másnak is mert így már egyértelműen tudatosult bennem hogy ezt az oldalt ismerkedésre, barátkozásra sem érdemes használni, legalábbis nekem biztosan nem. :) A továbbiakban rengeteg szabadidőt spóroltatok meg nekem, úgyhogy összességében hálás vagyok Nektek azért hogy írtatok és felnyitottátok a szememet erre a nyilvánvaló tényre.
kérdező, az is nagyon könnyen lehet, hogy az üzeneted egyszerűen elveszik a sok másik között. gondolj bele, hogy valaki kiír ide egy kérdést, arra írnak vissza többtucat-többszázan, amik közül az utolsó 20-30 mind értelmetlen, bunkó. lehet, hogy van a rengeteg üzenet között néhány normálisabb, de ha az elején csupa olyat talál, ami minősíthetetlen, akkor könnyen el is mehet a kedve tőle, hogy a többit végig nézze. talán be se lép többé az oldalra. sőt ha azt látja, hogy az üzenetek később is folyamatosan jönnek, lehet, hogy inkább csinál egy másik fiókot is.
persze az is könnyen lehet, hogy tényleg szórakozott valaki. de biztosan nem tudhatod. te jársz vele jobban, ha inkább megérteni próbálod és nem leírni.
megteheted, hogy nem hiszel az ilyeneknek a jövőben sem, de ezzel csak a saját esélyeid romlanak. ha valaki komolyan gondolja és te meg sem próbálod már, azzal mindkettőtöktől elveszed az esélyt - mindezt azért, mert korábban egyszer-többször nem jártál eredménnyel. érdemes emiatt a jövőben sem próbálkozni többé?
szerintem ne add fel, ne zárkózz be, adj új esélyt a jövőben is másoknak és legyél normális. lesz, aki értékeli.
nekem barátságom lett innen több is. értelmes beszélgetésem mégtöbb. kapcsolatom nem, de azt nem is kerestem itt.
Hát igen hatalmas dolog egy Sablon 3 soros levelet összedobálni és szétszórni annak aki ki lett szórva. Nyilván azoknak akik értelmezhetőt hoztak össze.
Többi csak magyarázkodás.
hatalmas dolog a másik helyzetébe beleképzelni magunkat, mégse megy...
lehet, hogy egy 3 soros levél nem nagy dolog, de több tucat embernek elküldeni, akkor is több tucatszor annyi idő és energia.
ha pedig már az első pár tucat elvette a kedved, hogy a többivel foglalkozz, akkor marhára nem is akarsz a többivel foglalkozni. minek, ha mind barom, akibe addig belefutottál?
számolj azzal is, hogy a túloldalon nem főállású levélírók vannak, hanem emberek. érzésekkel, amikben őket is megsérthetik mások. attól, hogy te semmit nem tudsz a motivációikról, a hangulatukról, annak ingadozásairól, attól azok még léteznek.
azzal, hogy megsértődsz és elkezdesz vagdalkozni, negatívan állni hozzájuk, beszólsz nekik, csak ráerősítesz a jelenségre.
a boldog élet titka: ne legyenek elvárásaid, örülj annak, ha pozitív történik, tedd túl magad rajta, ha negatív dolgok történnek. élvezd ki, amíg működik valami, ne lepődj meg rajta, ha elromlik. próbáld megjavítani, ami nem jól működik. fogadd el, ha nem sikerül és lépj tovább, keress olyat, ami működik.
#16 Több időt töltöttél nekem a kifogások keresésében válaszolva mint amennyi időbe valójában telne 20-30-40 embernek egy sablont visszadobni. Ez van. Valahogy kikerült a képletből hogy ők is fektettek energiát az ügybe.
Magyarázkodás a semmiről.
Megsértődés? Ó nem, csupán egy apró de fontos jelenségre hívtam fel a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!