Ki milyen gondolatokkal ébredt erre a vasárnap reggelre?
Én ébren,
arra gondoltam, hogy meg fial e már ma a pötyi?
Biztos nagyon aranyos lehet! :)
Nekem is volt valamikor nyuszi házi kedvencem - 11 éves voltam. (Nem sokáig, mert végigbogyózta a lakást és nem tudtuk tovább tartani. El lett ajándékozva.)
Már el is felejtettem majdnem, olyan régen volt. De most, hogy ezt olvastam, visszajöttek a régi emlékek...
Tegnap éjfélig az udvaron bulizgattunk, majd 4,5 óra alvás után azzal ébredtem, hogy mehetek vissza, hogy milyen szarságok lesznek a munkahelyen...
Most próbálom magam rávenni egy 7-8 órás utazásra, meg hogy utána azért valamit kezdjek még magammal.
Most pedig azon gondolkozom, mit kellene magammal vinnem, ami jobbá teszi a távollétem, nem unatkozom mellette stb.
Kedves 8-as válaszoló!
Nekem szokott segíteni lelki "tűzoltásban" a 116-123-as ingyenes, éjjel-nappali segélyhívó telefonszám.
A vonal túloldalán olyan segítő szemlélet működik, amely rövid távon legalább, de segít átlátni egy aktuális, égető problémát, ami nagyon foglalkoztathatja az embert.
Vagyis segítenek szelektíven gondolkodni, átlátni egy-egy élethelyzet lényegét.
9-es válaszoló: nagyon jó lehetett az a buli. :) De nem leszel túlhajszolt egy ennyire hosszú ideig tartó utazástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!