40 körüli független hölgynek volna kedve levelezni, beszélgetni 45 éves férfival?
Eleinte barátkozás, kötetlen beszélgetés volna jó. NEM kalandot, vagy szex kapcsolatot keresek!!! A függetlenség azért kell, mert később közös séta, túrázás, találkozó közben nem akarok habzó szájú férjeknek magyarázkodni.:)
Mindent elmondok magamról privátban.
Végre egy normális férfi, aki nem a pénzével meg a balatoni nyaralójával akar huszonéves lányokat felszedni...
Te rendes férfinak tűnsz! Özvegy vagy sajnos, így úgy gondolok, tényleg egy komoly társra vágysz!
Hajrá, hölgyek!🙂 Sok sikert, kérdező!
#4 Köszönöm szépen, rendes vagy!
#5 Jász-Nagykun-Szolnok megye
3.vagyok. Sajnálom, hogy már özvegy vagy ilyen fiatalon. Nagyon szimpatikus hirdetés, ráadásul humoros, vicces is egyben. Rendes ember lehetsz.
Nagyon sok sikert kívánok neked! Találd meg a megfelelőt.
Huhh, de nagy kár a földrajzi távolság... ha áthidalható lenne...
Én nagyon szívesen megismernélek. Komolyan szimpatikus a bemutatkozásod.
Ui: talán már lehet, hogy kaptál elég privátot. Ha még várnál jelentkezőket én szívesen írnék neked.
40-es hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!