Hasonló cipőben járók! Lenne kedvetek barátkozni?
Év elején vetettem véget egy hosszú kapcsolatnak, ami mérgezővé vált, lehúzott. Már egész jól vagyok, de szeretnék új embereket is megismerni.
25 éves vagyok, szeretek alkotni, a pszichológiai témákat, az állatokat, a rejtélyeket (bűnügy, paranormális), de bármiről szívesen kifejtem a véleményem, amiről vannak ismereteim.
Semmi komolyat nem szeretnék egyelőre, csak beszélgetéseket. Szeretném kicsit mások szemén keresztül látni magam, elütni az időt (sajnos jelenleg nincs munkám, szeptembertől megyek vissza az egyetemre, mesterre) és kötetlenül barátkozni.
Köszönöm. :D
Tényleg nem könnyű, de holnap írok azoknak is, akiknek még nem írtam!
Kicsit más cipőben járok, de nyitott vagyok egy beszélgetésre :) Nekem fél éve járult hozzá egy lány ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassam az életemet. Nem tudja, mert már nem tartjuk a kapcsolatot, de sokat köszönhetek neki, mert segített ráébreszteni arra, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségeim vannak.
Azóta azon dolgozok, hogy kihozzam a testemből a legtöbbet. Korábban sosem szerettem az aktív életmódot, de mára nagyon megszerettem. Magamhoz képest tök sok mindent elértem fél év alatt és igaz, hogy még nagyon sok van hátra a 2-3 éves célomig, de már most sokkal jobban tudom szeretni magamat, mint előtte, szóval nagyon megérte ez a nagy változtatás. 24F
Én is szívesen beszélgetek, ha van kedved írj! :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!