Barátokat keresek, beszélgetésre, később közös programokra is akár?
Figyelt kérdés
Lenne valaki, akit érdekel, amit a címben fent leírtam?
Akiket keresek: mindegy, hogy férfi vagy nő. Korosztály: 28-45. Budapesti, vagy környéki legyen. Értelmes, intelligens, kis humor sem árt.
CSAK és kizárólag barátkozni szeretnék, nem párkapcsolatot keresek!
Ha megvan a közös szimpátia, és online megismerkedtünk, szívesen mennék közös programokra is.
Én 25/N vagyok, Budapesti. Örömmel beszélgetnék okos, kedves emberekkel, akik megfelelnek a fent leírt kritériumoknak. Köszönöm előre is! :)
2021. júl. 30. 20:26
1/4 anonim válasza:
Diploma elvárás?
2021. júl. 30. 20:54
2/4 anonim válasza:
Én itt vagyok van érettségi technikum, Pesttől való távolságom relatív :) Tatabánya és környéke. Szerintem tűrhető. Humorom az van, épp most is faviccet esztergálok. Írjál csak kérdező.
2021. júl. 30. 21:05
3/4 anonim válasza:
Én egy budapesti 28 éves férfi vagyok. Kissé művészlelkű, nyitott gondolkodású. Örülnék, ha nekem is lenne kivel eljárni a városban. :) A barátaim nem mindig vevők rá. Ha van kedved hozzá, privátban szívesen bemutatkozom.
2021. júl. 30. 21:10
4/4 anonim válasza:
Beszélgethetünk, ha gondolod. Budapest mellett élek, de a fővárosban dolgozom, egyelőre heti egyszer (többi nap home office, a beharangozott negyedik hullám miatt), de ha egyszer végre végleg kijövünk ebből, bejárás lesz.
2021. júl. 30. 22:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!