Van itt más is aki magányosnak érzi magát és nincs senki akivel beszélgethetne? 21L
Egy váratlan fordulat miatt a szüleimhez kellett költöznöm, itt viszont nincsenek barátaim és szerintem nem is lesznek. Külföldön élek, nem párt keresek, csak valakit akivel lehet beszélgetni.
Korosztály mindegy, ahogy a nem is, bár a tőlem legalább 4 évvel idősebb férfiakkal jobban el tudok csevegni.
Pár dolog rólam:
Jó pár hobbim van olyanok mint:
-Rajzolás
-Kertészkedés
-Modellezés
-Számítógépezés (most épp nem használható a gépem)
-Kutyázás
-Barkácsolás
-Egyéb kreatív dolgok készítése
De még így is képes vagyok a nap nagy részében unatkozni (tehetséges vagyok :D)
Aki szintén gyakran unatkozik vagy magányos, írjon privátban egy kis bemutatkozót. Olyan személyt keresek, akivel akár minden nap tudunk beszélgetni.
Nekem megfelel a csak beszélgetés. Ha neked nem, akkor nem egymást keressük. Itt ahol élek úgysem találnék barátokat, de nem is akarnék mert idővel Magyarországra fogok költözni :)
Tehát akit érdekel elmondom, de ide felesleges kiírnom
Nekem válaszolt, nem troll és ne írjatok privátot hogy hova valósi mert nem fogok rá válaszolni.
Akinek szeretne majd válaszol a kisasszony
26 vagyok, de ahogy régebben, még most is sokkal jobban elbeszélgetek a nálam 4-5 évvel idősebb nőkkel, mint az ennyivel fiatalabbakkal.
Tehát az általad idealizált ideiglenes barátpótléknak szerintem alkalmas lennék, mert így nem kezdenék el kötődni hozzád annyira és könnyebb lesz elfelejteni.
"de nem is akarnék mert idővel Magyarországra fogok költözni"
Jó, csak ezt a kérdésbe nem írtad bele, azért kérdeztem.
És milyen témákról lenne szó, szerinted? Nemrég estem túl egy szakításon és hiányzik az, hogy mindent megosszak valakivel, szóval akár kölcsönösen előnyös is lehetne ez, ha úgy gondolod, hogy sok témában jártas vagy és mindenhez hozzá tudsz szólni legalább egy kicsit.
Az én kapcsolatom is nemrég ért véget, ezért sem keresek most párt. Nekem is van most némi hiányérzetem, főleg mert nincs kinek mesélnem a dolgaimról, bár magányos már az exem mellett is voltam.
A legtöbb témához hozzá tudok szólni amúgy, elég széles az érdeklődési köröm. Persze még így is lehet, hogy nem találnánk közös nevezőt :D
Minek akarsz beszélgetni?
Az manapság már nem divat.
Szerintem is troll vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!