Valakinek lenne kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
23 éves srác vagyok, elég kevés barátom van. Mindig is nehezen ismerkedtem, ami leginkább abból fakad, hogy mérhetetlenül előíteletes vagyok, ami a legtöbbször nem alaptalan. Emiatt a kiismerő képességem miatt elég antiszociális is vagyok ami sokszor embergyűlöletbe megy át. Tudom ez így elsőnek sza.rul hangzik de ha azt latom valakin, hogy őszinte és nem játsza meg magát a felé teljes mértékben nyitott vagyok. Barátkozásra és ismerkedésre is nyitott lennék.
2021. júl. 18. 15:41
1/2 anonim válasza:
"hogy mérhetetlenül előíteletes vagyok, ami a legtöbbször nem alaptalan. Emiatt a kiismerő képességem miatt elég antiszociális is vagyok ami sokszor embergyűlöletbe megy át."
lol, hát így sok szerencsét...
2021. júl. 18. 15:47
2/2 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan, meglátjuk mi sül ki a dologból
20/L
2021. júl. 19. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!