Low-end gamer here. Nincs lehetőségem rendes PC-t szerezni, ezért egy laptoppal nyomom, ami 2017-től nem futtatja a játékokat. Ha Fps játékokról van szó, akkor meg még régebbről sem fut semmi. Nagyrészt Singleplayer játékokkal játszom, amit vagy senki nem ismer vagy ismer, de nem próbálta, csak annak a folytatását. Leginkább az Rpg és Rts játékokat szeretem. Multiplayer játékokat 2014-ben elengedtem, suli mellett nem lett volna rá időm, mostanában egy kicsit játszottam az Among Us-al és a Battle of Wesnoth-tal, de ennyi.
Lista a kedvenc játékaimról:
Age of Empires II Definitive Edition
Lotr Battle for Middle Earth II
Deus Ex: Human Revolution
Divine Divinity
Divinity II
Divinity Original Sin 1-2
Dragon Age Origins ( 2-t és 3-t is ismerem, de azok annyira nem tetszettek)
Fallout 3, New Vegas (4 annyira nem jött be)
Gothic 1-3
Heroes of Might and Magic 2,3 és 5 (többivel vagy nem játszottam vagy nem tetszett)
Majesty HD
Mount & Blade Warband
Serious Sam First Encounter és Second Encounter
Severance Blade of Darkness
Star Wars Battlefront II (2005)
Star Wars Galagtic Battlegrounds Saga
Star Wars Jedi Academy
Star Wars Kotor 1-2
Stronghold HD és Crusader HD
The Witcher 1-3
The Elder Scrolls Oblivion és Skyrim Special Edition
Vampire the Masquerade Bloodlines
21/F
A Battlefront 2 az 2017-es játék
Én most a Tropico 6-ot tolom
44
Látszik hogy milyen fiatal vagy.
Hát nem éppen, az eredeti Battlefront II az 2005-ös. Amit mostanában adott ki a Disney az a 2017-es.
45
Ott van 47ben a válasz.
24 vagyok, és képben vagyok ezzel 😅
"Régi szarok"
Az szép 🙂 még jó hogy sok modern játékból nem lett volna semmi ha nincsenek ezek a régi szarok. Fú de utálom az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!