Találjunk ki egy játékot a nyárra! Ki lenne benne?
21 éves lány vagyok aki szereti butaságokon törni a fejét. Itt a nyár. Sokan nem a barátaikkal töltik, sokak talán nem is tudnák. Nem mindenkinek van pénze, vagy engedheti meg magának a nyaralást. De itt a nyár! Pár idegen is tudna alkotni valamit.
De mivel én sem tudok utazgati kelletek. Bárki, aki hajlandó segíteni nekem és levelek formájában egy játékot alkotni aztán szétszórni a "nagy vilagban" az írjon! Minnél több helyről valóak vagytok. Vagy csak kreatívnak tartod magad. Szeretnél detektív sztorit írni, amiben vadidegeneket kell elnavigálnod? Vagy játszunk fantasyban? Mint egy szerepjáték csak itt a résztvevők akkor nyernek ha megtalálják a mi és egymás által elrejtett dolgokat. Vak (mi) vezet világtalant (játékosok). Ha meglesz az akap létre is hozok egy face csoportot. A moderálás végett. Ha butaságnak tartod az ötletet nem baj. Dee most leginkább építő jellegű kritika, jó tanács és olyanok válasza érdekel akik benne vannak. Csináljunk egy NAGY játekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!