Valaki szeretne random beszélgetni?
A fiúkkal jobban kijövök, szóval első sorban rájuk gondoltam, de lányok is írhatnak.
Lány vagyok, jók a szövegeim, barátaimért tüzön-vizen át. Rikító kék szemem van, hajam a mellemig ér (Dióbarna a színe). Picit szeplős.
Én inkább azt szeretem,ha van valami célja a beszélgetésnek amit kedvünk szerint jelölünk ki.
Ha jól értem unatkozol,és olyan fiúkat keresel akiket elővehetsz ha épp nem ír vissza a kiszemelted.
A random beszélgetés szerintem meg senkinek sem igénye,még neked sem mert te sem poénból beszélgetsz emberekkel,illetve nem szánsz időt a céltalan semmire.
Kedves első. Picit tévedsz. A "kiszemeltek" épp ebben az évben költözött ki Németországba. És már rég nincs kiszemeltem.
2. Tényleg a fiúkkal jövök ki.
3. A beszélgetésnek nyilván lesz témája, de nem határozom meg, h akk a cserebogarak halhatatlanságáról szövegeljünk. Megkeressük a közös hangot, és hajrá. Bocsi a félreértésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!