Van kedve valakinek barátkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátkozni szeretnék, mivel nem túl sok barátom van és jelenleg elég elkeseredett vagyok ahhoz hogy itt próbálkozzak xd. 18 éves lány vagyok. Van valaki aki esetleg Veszprém/Fejér megyében lakik és szívesen beszélgetne? Lehetőleg lányok írjanak, csak barátokat keresek, van párkapcsolatom!2021. júl. 1. 22:34
1/4 anonim válasza:
Ha van párkapcsolatod, akkor miért vagy elkeseredett?
2021. júl. 1. 22:57
2/4 anonim válasza:
Annyira azért nem magányos, szerintem tegnap írtam neki, de egy üzenet után eltűnt, pedig nem írtam szerintem semmi rosszat, ami ellenszenvet kellett volna kiváltson.
(Aztán ha nem ő az, elnézést, de pont ugyan az a leírás)
2021. júl. 1. 23:03
3/4 A kérdező kommentje:
1/2:
A párkapcsolatommal nincs gond, de szükségem van barátokra is. Ezen a téren vagyok elkeseredett, úgy értve, hogy nem nagyon tudok hol barátkozni jelenleg, ezért írtam ide a kérdést :D
2/2:
Az biztos, hogy nem én voltam, de sajnálom, hogy ezt történt veled.
2021. júl. 1. 23:33
4/4 anonim válasza:
Írj, ha gondolod :)
2021. júl. 2. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!