Valaki szeretne beszélgetni?
22 éves vagyok, nemet direkt nem írok, csak beszélgetni szeretnék, sem barátod, sem párt nem keresek :)
Vannak bajok nálam leginkább depi, ami miatt nincs túl sok erőm, de amúgy szeretek:
Játszani
Fotózni
Zenét hallgatni
Kirándulni
Nincsenek káros szokásaim
Nem nézek filmeket/sorozatokat
Hmm, hát ezek egyike se ismerős.:D Én retró történetes játékokat játszottam, amikkel manapság már egy fiatal nem játszana, mert gagyi a grafikája:D
Ha a depivel, gondjaiddal kapcsolatban szeretnél írni, vagy kiadni magadból, akkor meghallgatlak:)
Final Fantasy 3, Chrono Trigger, Secret of Evermore:D
Nekem ezek a retrók:D
Én akkor kezdtem el ilyenekkel játszani, mikor beszart a gépem, és kb semmit nem lehetett vele csinálni, de ilyen ezeréves dolgokat lehetett nyomatni.:D
Az volt a szerencsém, hogy előtte találtam egy magyar fejlesztésű játékot, az Amnéziát, és akkor utána rákaptam ezekre:D
https://www.youtube.com/watch?v=ExGyTUaY_kE
EGyébként meg Wowoztam sokáig, most viszont nincs türelmem elkezdeni egy játékot sem nagyon:D
Szia!
Én szívesen beszélgetnék veled,egy dolgot kérnék csak tőled privátban,áruld el melyik megyében élsz jelenleg? Egyszerűen csak szeretem tudni honnan ír az ember,írtad kírándulni is szeretsz így tudunk egymásnak ötleteket is adni.
Nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!