Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Leszbikus lányok/párok ismerke...

Andante94 kérdése:

Leszbikus lányok/párok ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteg olyan friss posztot látok amiben párt keres az illető, olyat viszont alig ami aktuális és beszélgetőpartnert. Nekem utóbbira lenne igényem, mivel párom már van.

Rólam: 22 éves vagyok, csillagjegyem bika (már ha érdekel valakit, tudom ezt fokozni), állatszerető művészlélek vagyok. Képes vagyok a semmiről is órákat beszélni. Imádok növényekkel szöszmötölni, barkácsolni, videojátékokat is örömmel koptatok (fortnite, minecraft, among us, mindenféle akció és storylineos játék), zenei ízlésem elég vegyes, a macskám pedig egy köcsög.

Szerintem mindent elmondtam.

Párom: 24 éves, velem él. Csillagjegye vízöntő (ismét ha érdekel valakit), művészlélek ő is, szívesen alkot, gamer mint én, nyitott és ő is szeretne új barátokra szert tenni. (Az ő kutyája nem köcsög).

Szóval ha úgy érzed lenne közös témánk, és neked is hasonlóan unalmasan telnek a mindennapjaid, vagy ha a te macskád is egy p*cs, akkor írj privátot, vagy válaszolj ide és írok én.

2021. jún. 18. 23:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Sorry lemaradt a korhatár 20-35,lányok/párok jelentkezését várjuk. Szabolcs megye és környéke a tali szempontjából lenne előny, de persze nem feltétel.
2021. jún. 18. 23:29
 2/2 anonim válasza:
Írj.
2021. okt. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!