Leszbikus lányok/párok ismerkedünk?
Sziasztok!
Rengeteg olyan friss posztot látok amiben párt keres az illető, olyat viszont alig ami aktuális és beszélgetőpartnert. Nekem utóbbira lenne igényem, mivel párom már van.
Rólam: 22 éves vagyok, csillagjegyem bika (már ha érdekel valakit, tudom ezt fokozni), állatszerető művészlélek vagyok. Képes vagyok a semmiről is órákat beszélni. Imádok növényekkel szöszmötölni, barkácsolni, videojátékokat is örömmel koptatok (fortnite, minecraft, among us, mindenféle akció és storylineos játék), zenei ízlésem elég vegyes, a macskám pedig egy köcsög.
Szerintem mindent elmondtam.
Párom: 24 éves, velem él. Csillagjegye vízöntő (ismét ha érdekel valakit), művészlélek ő is, szívesen alkot, gamer mint én, nyitott és ő is szeretne új barátokra szert tenni. (Az ő kutyája nem köcsög).
Szóval ha úgy érzed lenne közös témánk, és neked is hasonlóan unalmasan telnek a mindennapjaid, vagy ha a te macskád is egy p*cs, akkor írj privátot, vagy válaszolj ide és írok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!