Lenne itt olyan lany aki a lelki társam lenne?
Nemkell nagy dolgokra gondolni teljesen ismeretlenul akár anonim
modon is de őszintén szeretnék beszélgetni lanyokal egymas dolgait megosztva egymasal es támogatni akár egy egy jo tanacsal nehéz időkben..
Egy saját tapasztalatot osztanák meg:
Én férfi vagyok, és itt ismerkedtem egy nővel majdnem 5 hónapig. Írta, hogy én a lelki társa vagyok. Majd amikor úgy döntött, egyszer csak faképnél hagyott.
Szóval óvatosan a szavakkal!
Jajj ember te barátnőt akarsz egyértelműen leírtad a célod.
Én is neten találtam meg azt a nagy "lelki társat" és később derült ki hogy lány. Ráadásul most elég rossz a kapcsolatom vele mert beleszerettem, ő meg nem érez viszont.
Olyan, hogy lelki társ nincs elmondom.
Csak jelzővel illetik ezt a fajta ideiglenes kapcsolatot ahol mindkét fél kitárulkozik egymásnak és kibeszélik egymás problémáit. Egyébként szánalmas mi megy a mai világban, mert senki nem kíváncsi a másik baját meghallani, megérteni őszintén.
Olyan, hogy lelkitárs van csak az nem feltétlenül a párod lesz.
De egy lelkitársat nem fejvesztve kétségbeesve keressük, azt mindenkinek éreznie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!