Beszélgetni az életünkről? Fiú vagyok.
Ha valakinek van kedve beszélgetni egy figyelmes, értelmes férfiúval, akkor itt vagyok. Lehetőleg valamennyire azonos személyiségűek legyünk, leírok pár dolgot magamról.
Elemző, sokat gondolkodó, mélyen érző vagyok, aki nagyon szeret tanulni, főleg humán tantárgyakat. Gyorsan és könnyen tanulok, az olvasás nagyrészét kiteszi az időmnek. A spiritualitás és pszichológia az amiben a legjártasabbnak gondolom magam. Mindkét nemből szívesen ismerkedem, egyébként biszexuális vagyok.
Olyanokkal ismerkednék akik hasonlóak, és szívesen beszélgetnek. Azok is írhatnak, akik nagyon vágynak erre, de nem annyira érzik hogy lenne mit mondaniuk, mert legalább megpróbáljuk.
Engem főként a másik élete érdekel, a személye, az egész. Nem üres csevegésre vágyom, ami csak úgy van cél nélkül, és semmilyen formája nincs.
Aki szeretne az írjon privátban.
Hello, beszélgethetünk, de ha kifejteném az életemet, akkor eléggé "nyavajgásnak" hangzana.
Max egy infót de dobsz, egy infót én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!