Valaki aki Osu!-val játszik és szeretne barátkozni?
3 napja kezdtem el ténylegesen játszani, szóval nem vagyok pro semmiképp. Barátaim közül nem tudok senkiről aki játszana, behúzni a játékba meg nem volt alkalmam még. Tök mindegy a kor, nem, stb. Vagy lesz közös hang vagy nem.
Egyértelműen nem tudok majd 10+ emberrel beszélgetni, játszani ( eddig csak soloztam, multiról tudásom 0) szóval szelektálás lesz, de ugyan úgy állok mindenkihez az elején.
Btw, 9.-es lány vagyok, ha valaki fontosnak tartja.
Nem fogod elhinni, 9.-es lány vagyok, és kicsivel több, mint egy hete kezdtem Osuzni. Sosem multiztam én se.
Ha nem lenne brutál szociális fóbiám, esküszöm szívesen ismerkednék. :D
Hali. Én is nemrég kezdetem el aktívabban osu!-zni, bár én fiú vagyok.
Ha gondolod írj, és játszhatunk.
Hali! nekem lenne kedvem:D
r0x1 a nevem^^
Igen, nagy ritkán szoktam, akkor is inkább catch mint sima. Ki is koptak az emberek akikkel játszottam. Pl: innen senkire sem emlékszem. És a régi pályáim varázslatosan eltűntek ami még demotiválóbb tény. Azóta töltöttem le párat, de nem ugyanaz már.
Szóval az ajánlat él még. Főleg időszakos játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!