Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kedves budapesti leányzók!...

Jacint1988 kérdése:

Kedves budapesti leányzók! Vasárnap délután egy kellemes beszélgetés, ismerkedés egy jó pohár bor kíséretében?

Figyelt kérdés
Tervben van, hogy vasárnap délután kiülök Budán a Lövőház utcába egy-két pohár borra vagy sörre (biztos betolok egy-két gombóc jó olasz fagyit is😅), ha majd az idő is úgy akarja. Ezt szívesen egybekötném egy jóhangulatú ismerkedéssel, társalgassal akár egy jó bor kíséretében! Ital tekintetében sok mindenre vevő vagyok😃 Szóval, ha a közelben laksz és ép ráérsz majd, esetleg csak arra jársz ülj le mellem egy koccintásra! Mi bajunk lehet?😄 U.i: 32 éves, 170 cm magas, régen sportos,most mackósabb testalkatú😅 srác vagyok.Udvarias, kedves, tisztelettudó...ezt mondják rólam. Aki nem hiszi jarjon utána!😉

2021. máj. 19. 16:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kár mert én csak védettségis pasival ismerkedem.
2021. máj. 20. 10:45
 12/14 anonim válasza:
Sok sikert
2021. máj. 20. 11:19
 13/14 anonim válasza:
Hát, én is olyan vagyok, mint a 11-es... úgyhogy nálam buktad igazolvány nélkül :/
2021. máj. 20. 11:57
 14/14 A kérdező kommentje:
11 és 13. Kár, de talán így a jó, hiszen ezek szerint nem egyezik sem a világ, sem a politikai nézetünk!😉
2021. máj. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!