Az az igazság, hogy mióta covid van elég sok barátommal online térre szűkült a kapcsolatunk és ezáltal a régi hobbijaim is eltűntek az életemből.
Pl. régebb imádtam olvasni, de miután már csak ezt tudtam csinálni otthon, eléggé elmaradt az életemből.
Azonban nagy szenvedélyem lett a társasjátékozás, és úgy gondolom, hogy ezáltal nagyon jól meg lehet ismerni az embereket. Szóval azért kezdtem rögtön az elején a társassal, mert talán most a játék az egyetlen, ami színt tud vinni a napjaimba.
Magamról még annyit, hogy budapesti vagyok, 20 éves és informatikát tanulok.
Budapest messze van, de online társasjáték? Boardgamearenan sok társas van
2021. máj. 19. 12:40
3/9 anonim válasza:
Nekem is írhatsz :D
2021. máj. 19. 12:51
4/9 anonim válasza:
Nekem is lehet írni, igaz még sok társast nem ismerek. Nyitott vagyok a témára nagyon, csak egyszerűen nincs kivel játszani. :)
2021. máj. 19. 20:14
5/9 anonim válasza:
Már nyitnak a társasjátékos klubok, lassan mindenkinek meglesz az oltásija is.
Kis türelem.
De én már haza a saját lakásimba szervezem a társasjátékozásokat. Facebook-on pár nap alatt össze szokott jönni.
2021. máj. 19. 21:19
6/9 A kérdező kommentje:
Nahát, 5-ös: random idegeneket mersz beengedni a lakásodba? :o vagy ismerősök közt hirdeted?
2021. máj. 19. 23:29
7/9 anonim válasza:
A Facebook tematikus csoportjaiban körbe ismerjük egymást annyira, hogy a virtuális de régi ismerősök közös ismerőse pillanatok alatt leinformálható. Egy ilyen viszonylag zárt közösségben nincsenek bújkáló, teljesen vadidegenek. És persze egyszerre 6-8 ember jön egymástól függetlenül, ők is általam ismerik egymást, szóval nem valószínű, hogy társasjátékozás ürügyén a saját lakásomban terveznek engem elrabolni. :D
2021. máj. 20. 00:18
8/9 anonim válasza:
Ja igen, és mindig bekíváncsiskodik egy-két máshonnan de személyesen ismert, "nem-társasjátékos" barát is, megnézni, hogy mit csinálunk. :)
2021. máj. 20. 00:21
9/9 anonim válasza:
#6 régebben erre volt jó a pakli alkalmazás,3x is voltam tényleg vadidegeneknél társasozni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!