Metálos fiúk. Ti szeretitek a cuki lányokat?
Mi az a metálos fiú?
Ha olyan, aki hallgat metált is, akkor igen:)
De nem öltözök feketébe, meg bakancsba.
Kedves második válaszoló. Most hogy bele gondolok, teljesen relatív kinek mi aranyos vagy ahogy én fogalmaztam cuki. Egyébként cuki alatt nem azt értettem, hogy talpig rózsaszínben van és úgy viselkedik mint valami infantilis anime lány. 😅
A cuki szó alatt inkább azt értem, hogy kedves, segítőkész a lány de néha azért határozott is. És természetesen nem egy flegma tömeglány, és inkább a természetességre törekszik. Ami a ruházatát illeti visszafogott de azért nem úgy öltözködik mint egy apáca. :)
Igazából az alapstílus számomra mindegy, az a fontos, hogy érdeklődő legyen felém a lány és engem is érdekeljen.
Persze a "cuki" lányok többnyire érdeklődőbbek mint a flegmatikusak, szóval le lehet egyszerűsíteni arra, hogy igen, a cuki lányok tetszenek. :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!