Hol találok olyan embert aki ki mer bújni a képernyő mögül?
Rengeteg kérdés alatt keresnek beszélgetni, levelezni, unaloműzésre használni vkit, de kizárólag a biztonságos kijelző mögött maradva.
Nem kötöm nemhez, de tényleg ennyire nagyon fontos szorongani, mintsem kimozdulni és élvezni a másik társaságát?
Mondjuk ehhez alap dolog h ne félelmeket és itéleteket boritsunk a másikra meg mindenkire és emiatt is szorongani és kerülni a lehetőséget is, nehogy megtörténjen a félelem. Igy nem lehet élni ha mindig a félelmek elől menekülünk, amiknek jó ha 1%-a megtörténik valójában. Nem várok semmit a kérdésemtől, a milyen messze vagy és milyen jó lenne de mégsem, ezért nem azért nem ezek nem érdekelnek, de ha megfogtalak, mozdulnál, bp-n tudsz és a privát üzenet opciót használva. 28F
Nyilván korodbelit keresel, ezt beleírhattad volna.
Úgy tapasztalom, a Nálad idősebbek jobban kimozdulnának, én is írtam már így másnak privit, de pont az, aki kirándulásra vágyott,húzta az időt..
Így nem látom értelmét, pedig budapesti vagyok, sokat mozgó férfi.
Azért legyen szerencséd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!