Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetnék cseten ma este,...

Beszélgetnék cseten ma este, 22 éves fiú vagyok. Írok magamról lent?

Figyelt kérdés

Értelmes, beszélgetni tudó ember vagyok, hozzám hasonló emberrel szívesen eldumálgatnék. :) Mély érzésű, gondolkodású vagyok, mélyebb témákról szeretek beszélgetni, megismerni a másik ember életét, szóval nem ilyen small talkra kell számítani.

Pár témát adok amik iránt érdeklődöm, ha valaki kíváncsi:

Filozófia, Pszichológia, Spiritualitás, Politika, Irodalom. Azontúl... MBTI, ezoterikus témákban is jártas vagyok. :)

Mindegy, kik írnak, csak beszélgessünk egy jót. Kezdő biszex vagyok egyébként, nyitott vagyok bármire, ami kijön az egészből.

22/F

2021. ápr. 28. 20:30
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
beszélgetni*
2021. máj. 1. 21:40
 22/30 A kérdező kommentje:
???
2021. máj. 2. 01:08
 23/30 anonim válasza:
Látom nem érted, elmagyarázom! Evvel a mondatoddal van a baj:"Van, aki ritkábban írt vissza, nem egyből, annak én sem, mert találtam pár olyat, aki állandóan ír, és az foglal le.". Na szóval az van, hogy te írtál nekem az nap este, hogy szia, mi érdekel?, stb. Oké, eltelt 13 perc visszaírtam. Ami nem hinném, hogy rohadt sok idő. De te már írod ki, hogy visszaírtam mindenkinek, csak még senki se válaszolt! Mi kérünk elnézést, hogy nem itt lógunk egész nap a te válaszodra várva! Gondolkodj már el magadon is!
2021. máj. 2. 09:22
 24/30 anonim válasza:
#22 Csak ne játszd itt a felfuvalkodott, értetlent tököt!
2021. máj. 2. 09:24
 25/30 anonim válasza:
Privátot nézed kérdező? Mert küldtem 3 levelet 0 válasszal
2021. máj. 2. 09:31
 26/30 anonim válasza:
Szerintem ne idegesítsétek fel magatokat ilyenen, nem érdemes. Akinek akar válaszolni, és aki érdekli, annak majd úgyis válaszol, és szorosabbra fűzi vele a kapcsolatot, ha úgy van. Bár ahogy már a kérdés maga is utal rá, valószínűleg csak unalom- és magányűzésből kell a társaság a kérdezőnek.
2021. máj. 2. 10:44
 27/30 A kérdező kommentje:

Annak sem írtam vissza nyilván, akinél látom hogy nem tudja mi az a beszélgetés, a normális kommunikáció, vagy csak szimplán üres, felszínes ember. Nem fáradok visszaírni ilyeneknek, és nagyon is jól teszem. Szóval, 23-as, gondoltam hogy milyen ember vagy, és bizonyítottad is. :) Már az írásokból meg tudom ítélni, kinek érdemes, és kinek nem. A normálisaknak, akik számomra szimpatikusak, azoknak visszaírok, 1-2 napon belül minimum.

"Mi kérünk elnézést, hogy nem itt lógunk egész nap a te válaszodra várva!"

Nekem mindegy, hol lógtok. De látom, te eléggé szeretsz rajtam lógni.

2021. máj. 2. 18:17
 28/30 anonim válasza:
#27 Mi is tudjuk milyen ember vagy okoska!
2021. máj. 2. 20:52
 29/30 anonim válasza:
#27 Tévedsz! A hozzád hasonlókat le se sz*rom, csak jelentem.
2021. máj. 2. 20:53
 30/30 A kérdező kommentje:
Helyes. Akkor szarj le végre.
2021. máj. 2. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!