Beszélgetnék cseten ma este, 22 éves fiú vagyok. Írok magamról lent?
Értelmes, beszélgetni tudó ember vagyok, hozzám hasonló emberrel szívesen eldumálgatnék. :) Mély érzésű, gondolkodású vagyok, mélyebb témákról szeretek beszélgetni, megismerni a másik ember életét, szóval nem ilyen small talkra kell számítani.
Pár témát adok amik iránt érdeklődöm, ha valaki kíváncsi:
Filozófia, Pszichológia, Spiritualitás, Politika, Irodalom. Azontúl... MBTI, ezoterikus témákban is jártas vagyok. :)
Mindegy, kik írnak, csak beszélgessünk egy jót. Kezdő biszex vagyok egyébként, nyitott vagyok bármire, ami kijön az egészből.
22/F
Annak sem írtam vissza nyilván, akinél látom hogy nem tudja mi az a beszélgetés, a normális kommunikáció, vagy csak szimplán üres, felszínes ember. Nem fáradok visszaírni ilyeneknek, és nagyon is jól teszem. Szóval, 23-as, gondoltam hogy milyen ember vagy, és bizonyítottad is. :) Már az írásokból meg tudom ítélni, kinek érdemes, és kinek nem. A normálisaknak, akik számomra szimpatikusak, azoknak visszaírok, 1-2 napon belül minimum.
"Mi kérünk elnézést, hogy nem itt lógunk egész nap a te válaszodra várva!"
Nekem mindegy, hol lógtok. De látom, te eléggé szeretsz rajtam lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!