Vannak itt olyanok, akik ELTE-re jelentkeztek és 2021 szeptembertől szeretnének oda járni?
En ELTEs vagyok , az elso szakom is ELTEN volt :)
Unokaocsem most jelentkezett fizika szakra, unokahugom pedig GTIre szeretne bekerulni iden :)
Te hova jelentkeztel kerdezo?
Ha esetleg az egyetemmel kapcsolatban van kerdesed szivesen segitek 😁
Én is GTI-re szeretnék menni és igazából (főleg a korona miatt) semmilyen információt nem kaptunk az egyetemről, nem tudom mik a kreditek, hogy hogyan működik a jegyszerzés és hogy kik a HÖK-ösök, akiket vagy nagyon szeretnek néhány szakon vagy nagyon utálnak... Úgyhogy ha válaszolnál akár csak 1 kérdésre, vagy valami linket küldenél annak nagyon örülnék 1-es :)
Van egy ikertesőm, ő is ELTE tanárira készül matek-angollal.
Kedves kerdezo, ha van konkret kerdesed magarol az ELTErol abban szivesen tudok segiteni, hogy a HOK ki a GTIn sajnos fogalmam sincs, de utana tudok jarni ha nagyon muszaj :D
A tabok kozott keresd ki a te szakod itt megtalalod a mintatantervet pl :)
Ha valami nem vilagos benne abban szivesen tudok segiteni :)
A kollokvium azokbol a targyakbol van amikbol eloadas van. Igen ez lehet irasbeli, szobeli vagy kombinalt.
A beszamolo az altalaban egy otthon elkeszitett essze amit le kel adni, a vizsgat meg azt hiszem nem kell magyarazni, de lehet hogy itt a ZHra gondolsz, ami zarthelyi dolgozatnak minosul. ZH-t barmikor irathat a tanar , ha akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!