Vannak itt Anne Rice Vámpírkrónikák rajongók?
Sajnos a környezetemben nem túl népszerű könyvek ezek, szóval szívesen ismerkednék olyanokkal akik legalább olyan fanatikusan imádják Lestat-ot mint én.XD
20/F
Jelen. Tini korom egyik nagy szerelme volt Lestat. :)
21/L
Aaaaahw, jó erről értesítést kapni:)
Én csak a Lestat, a vámpírt és a Kárhozottak királynőjét olvastam, meg beleolvastam egy-két könyvbe, de imádtam a sztorit, a leírásokat, a karaktereket... Lenyűgöző, ahogyan reális betekintést kapunk egy irreális dologba :D
Sokáig a Lestat, a vámpír volt a kedvenc könyvem, pont mostanában akarom újra olvasni:) (Bár annak már 4-5 éve, ezért félek, hogy nem fogja újra ugyanazt az élményt nyújtani :/)
19L
Nagyon régóta az egyik kedvenc sorozatom, még nem fejeztem be, most a boszorkányos kiegészítő sorozatot olvasom :) Mondjuk nekem Lestat mellett Armand és Marius is a kedvenc karakterem :D
22/L
3-as
Nekem is ők a top 3 karaktereim Lestat, Marius, Armand sorrendben :D
Oh hello!
Imádom őkeeeeet :D
Lestat a best de Louist is imádooom <3 De Armand, Marius meg Pandora is éllovasok... szóval amúgy amblock az egészet imádooooom XD
Anyám megbolondul tőlem már akkor is ha csak szóba kerül a téma XD szerinte fel kéne nőnöm XD
De egy ilyen világból ki akarna szabadulni? XD
19/L
3-as vagyok
Esetleg ha van valakinek kedve szívesen beszélgetnék róla, pont a napokban kezdtem el elölről, és nincs kivel megvitatnom a tapasztalatokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!