Magas Nők! Lenne kedvetek beszélgetni? :)
Figyelt kérdés
24/F2021. ápr. 7. 15:38
11/14 A kérdező kommentje:
#9-es: Nekem is ez volt az első reakcióm. :D
#10-es: Egyetértek. :D
2023. márc. 10. 10:40
12/14 anonim válasza:
bocsi de megkérdezhetem hogy ha csak barátkozni akarsz akkor miért számít a másik magassága?
2023. márc. 10. 10:45
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Azért, mert sajnos kevés magas barátom vagy barátnőm sincs, viszont szeretnék. Szimpatikusak a velem hasonló magasságú, vagy magasabb emberek. Szeretnék velük beszélgetni, programokat szervezni, megbeszélni ennek az adottságnak az előnyeit/hátrányait. (Mindkettő van.) Lehet, hogy ez is egy kissé fura magyarázat, de teljesen legitim. Ne érts félre, sok alacsony barátom van és nagyon kedvelem őket, egy alacsony embert sem szeretnék megbántani, csak próbáltam érdemben válaszolni a kérdésedre.
2023. márc. 10. 10:49
14/14 anonim válasza:
értem. én csak azt tudom javasolni hogy vegyél részt közösségi programokon. gondolom a magasság mellett szeretnél veled egykorúakkal ismerkedni. személyesen könnyebb becélozni azokat akik megfelelnek az elvárásaidnak. ezen az oldalon amúgy is hatalmas csoda kell ahhoz hogy egy értelmes embert találj. nagy részük kamus vagy retardált
2023. márc. 10. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!